Hot Sale Új Design Környezetvédelmi Egyedi Egyedi Műanyag Gyerekek Játék tároló dobozok

Hot Sale Új Design Környezetvédelmi Egyedi Egyedi Műanyag Gyerekek Játék tároló dobozok

Hot Sale Új Design Környezetvédelmi Egyedi Egyedi Műanyag Gyerekek Játék tároló dobozok Összecsukható műanyag csomagolás gyerekeknek játék csomagolás. Chang feng Műanyag Csomagolás, professzionális csomagolás területén évek óta van factorey Dongguan a Hiedelberg nyomdagép, megpróbálunk minden tőlünk telhetőt, hogy segítsen ...

Csevegj most

Termék részletek

Hot Sale Új Design Környezetvédelmi Egyedi Egyedi Műanyag Gyerekek Játék tároló dobozok

Összecsukható műanyag csomagolás gyerekeknek játék csomagoláshoz.

Chang feng Műanyag Csomagolás, professzionális csomagolás területén évek óta van factorey a Dongguan a Hiedelberg nyomdagép, igyekszünk minden tőlünk telhetőt, hogy segítsen az ügyfelek megoldani a probléma a csomagolás.


Hot Sale Új Design Környezetvédelmi Egyedi Egyedi Műanyag Gyerekek Játék tároló dobozok

Ez a műanyag csomagolás elfogadja a PET anyagot, tiszta és környezetbarát, a logó és az utasítás offsetnyomtatást alkalmaz, a logót és az utasításokat az ügyfél kérésére határozhatja meg, minden olyan csomagolódoboz, amely védőfóliával van ellátva a doboz védelme érdekében karcolás vagy sérülés miatt. Kérjük, szakítsa meg a védőfóliát, mielőtt összecsukná a dobozt.

Termék név:

Hot Sale Új Design Környezetvédelmi Egyedi Egyedi Műanyag Gyerekek Játék tároló dobozok

Méret:

70x70x70

Alak:

Összecsukható doboz

Thcikness

0,3mPET

Nyomtatási lehetőségek

Offset nyomtatás

Anyag:

HÁZI KEDVENC

Fizetés :

T / T, stb

CAD minta:

2-3 nap

Szállítási idő:

A rendelési mennyiség érintett, általában 2 hét


Műanyag csomagoló doboz CF037-3.jpgMűanyag csomagoló doboz CF037-4.jpg
Műanyag csomagoló doboz CF037-5.jpgMűanyag csomagoló doboz CF037-6.jpg


Kép 1.pngKép 2.pngKép 3.pngShenzhen Changfeng Műanyag Csomagolás Products Co., Ltd. egy teljesen tulajdonában lévő leányvállalata Hong Kong Changfeng Industrial Co., Ltd. található Shenzhen, a gyár fekszik Dongguan, hogy specializálódott csomagolás termékek PET, PVC, PP átlátszó filmnyomtatás Mint például a buborékfólia, a dokumentum mappa, a feszültség lágygumi termékek stb., Több mint 9 éves tapasztalattal rendelkezik az átlátszó műanyag doboz és a nyomtatott műanyag fólia előállításában.

产品 详情 模板 _17.jpg


Q1:  
Mikor lesz a szállítás?
Szállítási idő
Sample Order: 1-3 nappal a teljes kifizetés kézhezvételét követően.
-A termelés ideje: A mennyiségtől függően általában költség
12-15 nap.

Q2:  
A jótállásról:
Termékeinkben nagyon magabiztosak vagyunk, és nagyon jól csomagoljuk őket, így rendszerint jó állapotban kapja meg a megrendelést.
Minden minőségi kérdésre azonnal foglalkozunk vele.

Q3:  
Mi a terméked?
Mi professzionális műanyag csomagolás, beleértve: műanyag dobozok, műanyag puha táskák, buborékfólia tálca, műanyag henger és így tovább ...


Q4:  
Milyen előnyökkel jár a műanyag csomagoló doboz?
Tiszta, újrahasznosítható, könnyen szállítható, olcsó, környezetbarát, stabil ...

Q5:
Mi a szállítási idő?
Általában, ha a mintákat megerõsítik, ez körülbelül 7-12 munkanapot fog költeni a tömeges megrendelés érdekében. De a pontos időt a megrendelés mennyisége határozza meg. A termelés minden egyes lépését időben frissítjük, és jó kapcsolatot tartunk ügyfeleinkkel.

Q6:  
Hogyan tudom megerősíteni a termékek minőségét?
Először is elérhető néhány minta, amelyet eddig csináltunk ingyen, de körülbelül 25 USD-t fog fizetni a szállítási költségért. Sőt, minél egyszerűbb mintákat is készíthetünk az Ön igényeinek megfelelően. Továbbá gyárunk gazdag tapasztalattal rendelkezik 12 évig tartó műanyag csomagoló doboz készítésében.
Mi február 13-án befejeztük a 100000 db mennyiségű csomagoló dobozt indiai ügyfeleinkkel.


Egy pár:Kína gyártása tiszta műanyag csomagoló doboz gyerekeknek Toy tárolás Következő:Fancy Egyedi nyomtatott olcsó ár Kids Toy tároló csomagolás dobozok

Vizsgálat

Akár ez is tetszhet