Fancy Egyedi nyomtatott olcsó ár Kids Toy tároló csomagolás dobozok

Fancy Egyedi nyomtatott olcsó ár Kids Toy tároló csomagolás dobozok

Fancy Egyedi nyomtatott olcsó ár Gyerekjáték-tároló Csomagoló dobozok A műanyag nyílások a gyermekek számára csomagolva. A Chang Feng Plastic Packaging, amely műanyag csomagolóeszközök gyártásával foglalkozik, a praktikus csomagolás létrehozására összpontosít. Fókuszálunk arra, hogy a szép ...

Csevegj most

Termék részletek

Fancy Egyedi nyomtatott olcsó ár Kids Toy tároló csomagolás dobozok

Tiszta, műanyag doboz gyermekjátékok csomagolásához.

A Chang Feng Plastic Packaging, amely műanyag csomagolóeszközök gyártásával foglalkozik, a praktikus csomagolás létrehozására összpontosít.

Mi arra összpontosítunk, hogy a jó minőségű, mindenki számára kiváló minőséget biztosítsuk.


Fancy Egyedi nyomtatott olcsó ár Kids Toy tároló csomagolás dobozok

Ez a műanyag csomagolás gyermekek számára készült, úgy tervezték, hogy egy olyan mappa alakja legyen, amely közvetlenül a termékre fedezi, PET anyag felhasználásával, ami egyértelmű a termék megjelenítéséhez.
Changfeng Plastic Packaging, különböző csomagolási stílusok különböző termékek, mint például ajándék, elektronikus termék, helyhez kötött ... Minden csomagolás szigorúan minőségi bizonyságot tett minden gyártási folyamatban.
Ha csomagolási igénye van, nyugodtan lépjen kapcsolatba velünk.

Termék név:

Fancy Egyedi nyomtatott olcsó ár Kids Toy tároló csomagolás dobozok

Méret:

50x50x140

Alak:

Henger

Thcikness

0,4 mmPET

Nyomtatási lehetőségek

Átlátszó doboz

Anyag:

HÁZI KEDVENC

Fizetés :

T / T, stb

CAD minta:

2-3 nap

Szállítási idő:

A rendelési mennyiség érintett, általában 2 hét


Műanyag csomagoló doboz CF259-2.jpgMűanyag csomagoló doboz CF259-3.jpg
Műanyag csomagoló doboz CF259-4.jpgMűanyag csomagoló doboz CF259-5.jpg


Kép 1.pngKép 2.pngKép 3.pngShenzhen Changfeng Műanyag Csomagolás Products Co., Ltd. egy teljesen tulajdonában lévő leányvállalata Hong Kong Changfeng Industrial Co., Ltd. található Shenzhen, a gyár fekszik Dongguan, hogy specializálódott csomagolás termékek PET, PVC, PP átlátszó filmnyomtatás Mint például a buborékfólia, a dokumentum mappa, a feszültség lágygumi termékek stb., Több mint 9 éves tapasztalattal rendelkezik az átlátszó műanyag doboz és a nyomtatott műanyag fólia előállításában.

产品 详情 模板 _17.jpg


Q1:  
Ha nincs szállítmányozójuk, mit tegyünk?
Ha a mennyiség kicsi, akkor segíthetünk az áruszállítással kifejezetten.
Ha a mennyiség nagyobb, kérhetjük a szállítmányozónkat, hogy segítsenek Önnek.


Q2:  
Milyen előnyökkel jár a műanyag csomagoló doboz?

Tiszta, újrahasznosítható, könnyen szállítható, olcsó, környezetbarát, stabil ...

Q3:  
A termék melyik aspektusát használja?
Termékünk széles körben alkalmazható különböző területeken, például kozmetikai csomagoláson, helyhez kötött csomagoláson, élelmiszer csomagoláson, elektronikai termékek csomagolásán, ajándékcsomagoláson, hardvereszközök csomagolásán, megjelenítő termékeken. A PVC zsák is lehet termék, nem csak csomagolás.

Q4:  
Csak műanyag dobozot készítesz?

Teljesen nem csak a PET / PP / PVC dobozokat tudjuk gyártani, hanem buborékos dobozokat, mindenféle normál tálcát, PVC tasakot és műanyag csövet is gyártunk. Az OEM és a design mindkettő elfogadható.

Q5:
Milyen formátumú fájl használható a tömegtermék előállításához?

1, az Ai, PNG, PDF, CRD áll rendelkezésre.
2, mielőtt tömeggyártást készítenénk, a tervezőnk ellenőrzi a fájl minőségét, ha bármilyen kérdése merül fel a fájlban, megpróbálunk mindent megteszünk annak felülvizsgálatára és jövőbeli elküldésére.

Q6:  
Mi a szállítási idő?

Általában, ha a mintákat megerõsítik, ez körülbelül 7-12 munkanapot fog költeni a tömeges megrendelés érdekében. De a pontos időt a megrendelés mennyisége határozza meg. A termelés minden egyes lépését időben frissítjük, és jó kapcsolatot tartunk ügyfeleinkkel.
Mi február 13-án befejeztük a 100000 db mennyiségű csomagoló dobozt indiai ügyfeleinkkel.Egy pár:Hot Sale Új Design Környezetvédelmi Egyedi Egyedi Műanyag Gyerekek Játék tároló dobozok Következő:Kína egyedi méretű magas minőségű baba tároló henger dobozok gyártók

Vizsgálat

Akár ez is tetszhet