Factory Direct Clear Egyedi logó nyomtatott felnőtt szex játék tároló doboz

Factory Direct Clear Egyedi logó nyomtatott felnőtt szex játék tároló doboz

Factory Direct Clear Egyedi logó nyomtatott felnőtt szex játék tároló doboz Gyárunk egy nagyon professzionális nyomtatási és csomagoló üzem, amely kiváló minőségű nyomtatási és csomagolási termékekre szakosodott. Fő termékek közé műanyag zacskó, műanyag doboz, ajándék doboz, buborékfólia, műanyag kártya és így tovább. Kína...

Csevegj most

Termék részletek

Factory Direct Clear Egyedi logó nyomtatott felnőtt szex játék tároló doboz

Üzemünk egy nagyon professzionális nyomda- és csomagoló üzem, amely kiváló minőségű nyomdai és csomagolási termékekre szakosodott. Fő termékek közé műanyag zacskó, műanyag doboz, ajándék doboz, buborékfólia, műanyag kártya és így tovább.


Kína gyártása tiszta műanyag csomagoló doboz a gyerekek Toy tárolására
Ez a műanyag csomagolás felnőtt játékok csomagolásához, kiváló minőségű PET anyagból készült, tiszta és stabil. Két doboz van kialakítva a doboz hátulján, ami megkönnyíti a csomagolást. A logó testreszabható az adott színnel. Importáljuk a Heidelberg gépet Németországból, az ügyes kivitelezés a fejlett gép révén biztosítja a kiváló minőségű terméket és az alacsony árat.

Termék név:

Factory Direct Clear Egyedi logó nyomtatott felnőtt szex játék tároló doboz

Méret:

90x50x215mm

Alak:

Összecsukható doboz

Thcikness

0,35 mPVC

Nyomtatási lehetőségek

Offset nyomtatás

Anyag:

PVC

Fizetés :

T / T, stb

CAD minta:

2-3 nap

Szállítási idő:

A rendelési mennyiség érintett, általában 2 hét


Műanyag csomagoló doboz CF177-2.jpgMűanyag csomagoló doboz CF177-3.jpg
Műanyag csomagoló doboz CF177-4.jpgMűanyag csomagoló doboz CF177-6.jpg


Kép 1.pngKép 2.pngKép 3.pngShenzhen Changfeng Műanyag Csomagolás Products Co., Ltd. egy teljesen tulajdonában lévő leányvállalata Hong Kong Changfeng Industrial Co., Ltd. található Shenzhen, a gyár fekszik Dongguan, hogy specializálódott csomagolás termékek PET, PVC, PP átlátszó filmnyomtatás Mint például a buborékfólia, a dokumentum mappa, a feszültség lágygumi termékek stb., Több mint 9 éves tapasztalattal rendelkezik az átlátszó műanyag doboz és a nyomtatott műanyag fólia előállításában.

产品 详情 模板 _17.jpg


Q1:  
Röviden tudsz mondani cégedről és képességedről?
- Mi egy speciális gyártója és exportőre ezen a területen egy története több mint 15 éve.
- A havi ellátási képesség körülbelül 60 0,000pcs.

Q2:  
Van-e nyomkövetési számom az elemeimhez?  
Igen, mi a hajó minden megrendelést a követési szám, és akkor ellenőrizze a szállítmány sta t minket megfelelő weboldalán.

Q3:  
Mennyibe kerül az országba szállítani?
- Az áruszállító mennyiségétől függ, súly, térfogat és az úticél.
-W e segít kiszámítani a pontos áruszállítás, amikor megerősíti ed rendelését.

Q4:  
Lehet, hogy van egy látogatás a gyár?
Igen, örömmel üdvözöljük Önt, hogy látogasson el, és amikor tervezik, hogy jöjjön, kérjük, kérjük, előzetesen mondja el nekünk, ezért előre megrendelnénk egy szobát, és elkészítenénk a megfelelő ütemtervet.

Q5:
Mi a legjobb áron?  
Termékeink mind testreszabottak, így áraink függenek a megrendelés mennyiségétől, méretétől, nyomtatási tervezésétől, anyagától és vastagságától. Általában minél többet rendeltél, annál olcsóbb lenne az ár.

Q6:  
Van-e raktáron értékesített termékek?
Nem. Az OEM rendeléseken dolgozunk. Ez azt jelenti, hogy a méret, anyag, mennyiség, csomagolási megoldás stb. Függ a kéréseitől.
Mi február 13-án befejeztük a 100000 db mennyiségű csomagoló dobozt indiai ügyfeleinkkel.Egy pár:Kiváló minőségű kreatív design Tiszta műanyag titkos box a felnőtt játékok csomagolásához Következő:nem

Vizsgálat

You Might Also Like