Amennyiben Color kell figyelniük Csomagolás tervezés

- Mar 20, 2017-

(1) az ipar növekszik az élelmiszer csomagolásán normál színhasználat és alapszín sárga, rózsaszín, hogy ezt ad melegség és meghittség. Természetesen, ami tea, zöld sok, ital, zöld és kék szín sok bor osztály, és cukrászati osztály nagy piros számos, a gyermekek élelmiszer rózsa számos, a napi kozmetikai osztály normál színes fő hangok több rózsa és a por fehér és világoszöld, és a sekély kék színű, és mélybarna több, ruházat sapka osztály több sötétzöld és mélykék színű, barna vagy szürke tovább.

(2) teljesítmény jellemzők, mint amennyire az étel, sütemény cukrászsütemény osztályok arany, könnyű illat ad fényt benyomást a tea, sör és egyéb italok, mint a piros vagy zöld, jelképezi a gazdag íz és aroma tea; piros paradicsom, almalé, meg azt mutatják, hogy a természeti adottságok a terméket. Bár egyes csomagokat a fő szín néz ki, mint a felső kereskedelmi ingatlanok amint hasonló színű, de ha közelebbről megvizsgáljuk, ha a csomagolás által leírt szakértők, akkor a csomagoláson képnek, hogy a szimbólum a finom toll szín, színes vonal vagy a színes kiemelését célzó tartalmat. Ez kell az remekmű.

Közötti kapcsolat szín és a színkontraszt

(1) a színmélység a kontraszt. Amelyet leggyakrabban jelennek meg a színek használatát a csomagolás design, a legelterjedtebb. Az úgynevezett mélységi összehasonlítás belül kell lennie a tervezés két árnyalatú színt a színes finoman jelenik meg a kép, ugyanakkor eredő ilyen koordinációs szempontból hatásokat. Általában az olyan nagy területen a fény ágynemű és annak Shang sötét kompozíció, mint árnyalata ágynemű Brown BE készítmény, illetve Brown színes blokk a segítségével sárgás vagy fehér minta sorban; úgy is, mint a világoszöld alom; zöld készítményre; rózsaszín ágynemű; nagy piros a készítmény; sekély szürke ágynemű; SOAP fekete összetételének és így tovább. Changyu bor és dupla mosdó Kínában jelent kolbászt és CJ húsfeldolgozás többnyire ezen az űrlapon. A vizuális effektusok is éles, egyszerű, szerény, egyszerű, de elegáns.

(2) a szín a kontraszt (vagy mélység), a használata a színek csomagolás is az egyik legfontosabb reprodukciós technikák. Ez a fajta fény szemben általában könnyű és elegáns háttér kihozza a méltóságteljes sötét jelenetek vagy méltóságteljes sötét téma (színes blokk design). A következő, könnyű, egyszerű, de elegáns csomagolás és a téma neve után, valamint a védjegyek vagy reklámok. Viszont azt is használja nagy nehéz mély pigment ágyban. Használja könnyed eleganciával színeket beállítani, vagy a színes vagy a teljes díszítés minták a blokkban. Általános színében színkontraszt és szembeállítani hideg és meleg színek, koordináló színkontraszt technikák általában világoszöld sötétzöld sötét sötét kávé; A rózsaszín és a vörös és a kontraszt a hideg és meleg színek a fekete és a fehér, piros és kék.

(3) színes pontok (vagy méret), ez elsősorban a tervezési folyamat egy kép csomagot, egy pigment középponti vagy összpontosítson az összképet az összehasonlítás és a kontraszt a kis és nagy képernyőn. A naponta, különösen a mosószerek, smink kellékek az kiderül a termékek kozmetikai doboz Shang, egész területe tiszta, hogy mi nem, a közepén koncentrálódik a megjelentek, így egy nagyon nyilvánvalóan nehéz színű kis négyzet (vagy ovális típusú vagy kis fordulóban), majd újra ezt a kis négyzet a kép Shang tükröződik csomagolás valódi tartalma a márka és a nevét a téma, ez pont és a felszíni kombinált, nagy és kicsi, összevetve, esetenként szintén ettől pontot és fokozatosan átmenet ahhoz képest.

(4) egyszerűsített összehasonlítása szín használata. Látjuk az egységes 100 instant tészta, a csomagoláson, alsó fele a fajta instant tészta per bonyolult minták, de a képernyő tetején az egész tiszta, zöld színű, és nagyon jól kiemelte a „100” szó, így egyszerű és könnyű, de Potter függetlenül kifejezetten a márka instant tészta. Szerző tartogat látott volna, egy gombóc csomagolás táskák és a fűszerezés anyaga csomagolás zsák teljes képet használt zöld és fekete pigment és a kölcsönös összefonódik ki most a kép Shang, hogy azt akarja, hogy a teljesítmény védjegye kénytelen volt semmi ellenállást nem tanúsít, és azt akarja, hogy a teljesítmény neve és fólia minta, eredmények miatt, amelyek nagy területen komplex tervezési nincs semmilyen valós értelmét sötét bélés mintát jelent meg, és tedd felett kell leírását figyelemmel minden hígított ,, okozta ezt a csomagolást az emberek pszichológiai Shang elnyomott és bosszantó száraz értelme természetes is hatással értékesítés.


Egy pár:Másolás egyetlen nyomtatási Knowledge Következő:Elegáns csomagolás design