A Fülöp-szigetek frissítések kötelező arcmaszkok és arcvédők

- Aug 20, 2020-

protective face shields.jpg

A Fülöp-szigetek frissítések kötelező arcmaszkok és arcpajzsok

A Fülöp-szigeteki Közlekedési Minisztérium (DOTr) bejelentette, hogy augusztus 15-től minden utasnak a tömegközlekedési eszközökön maszkot és arcvédőt kell viselnie. Artemio Tuazon, Jr., a Fülöp-szigeteki Közlekedési Minisztérium közigazgatási ügyekért felelős miniszterhelyettese kijelentette, hogy a rendelet minden tömegközlekedési eszközre vonatkozik, beleértve a buszokat, a limuzinokat, a taxikat, a személyhajókat és a repülőgépeket.

Tuya Sen emlékeztette a nyilvánosságot, hogy a maszkok vagy arcvédő kell terjednie az egész arcot, így a szemüveg és egyéb maszkok, amelyek az eladó nem szabad használni. Arthur Tugade közlekedési miniszter felszólította az utasokat, hogy figyeljenek a szabályokra, és ne gondolják, hogy a maszkok és az arcpajzsok haszontalan extra kiadások, és azt mondta, hogy több védelemre van szükség az egészség és a biztonság szempontjából.

Ezen túlmenően, a Metropolitan Manila a Fülöp-szigeteken helyreállították a továbbfejlesztett fokozott közösségi karantén (MECQ). A manilai kormány 400 "biztonsági marsallt" küldött a közegészségügyi válságokra, hogy segítse a rendőrséget és a kormányzati tisztviselőket a közegészségügyi intézkedések végrehajtásában.Egy pár:Guangzhou Nemzetközi Járványmegelőzési Anyag- és Eszközvásár Következő:Hongkongi vezető Exec. Carrie Lam elhalaszthatja a szeptemberi választást a Covid-19-re hivatkozva - jelentés