Fontos viselni az arcvédőket és az arcmaszkokat

- Jun 18, 2020-

face shield.jpg

Xinhua Hírügynökség, Berlin, június 17. (Mao Jing) A 17-én megjelent német sajtóértesülések szerint legalább 400 embernek volt fürtszerű újkoronavírusfertőzése egy hústermelő üzemben Gütersloh megyében, Észak-Rajna-Vesztfáliában, Németországban. Körülbelül 7000 embert helyeztek karanténba a vírus diagnosztizálása után.


A jelentés szerint a közös húsüzem bezárult, és Gutersloh megye bejelentette az óvodák, valamint az általános és középiskolák bezárását a japán félév végéig, június 29-ig.


A Húsgyár 17-én közölte, hogy előfordulhat, hogy a gyár néhány külföldi alkalmazottja behozta a vírust az üzembe, amikor a hétvégi vakáció után visszatértek a munkába. Ezenkívül az alacsony hőmérsékletű környezet a műtőben elősegíti a vírus terjedését is.


Május elején két új húsfeldolgozó vállalat Németországban új koronavírus klaszterfertőzésében szenvedett, amelynek következtében több száz ember fertőzött meg az új koronavírussal.


A Robert Koch Intézet, egy német járványvédelmi ügynökség által közzétett adatok szerint 17-én 0700-ig Németországban összesen 187 184 megerősített új korona és 8830 haláleset történt.

A hír azt mondja, hogy az arcmaszkok és az arcvédők viselése nagyon fontos a járványos vírusos helyzetben.


Egy pár:Mi az arcvédő fő funkciója Következő:Kell-e minden embernek arcvédője?