Szingapúr kötelező vendéglátóipari létesítmény alkalmazottak viselnek maszkok

- Jun 17, 2020-

China News Service, április 11 (Szingapúr Lianhe Zaobao) számolt be, hogy április 13-tól, a munkavállalók az összes vendéglátó-ipari létesítmények Szingapúrban kell viselniük maszkot és arcvédő. A szabályszegőket akár 5000 s$-ig is megbírságolhatják, vagy a vendéglátóipar engedélyét visszavonják.

 

A jelentések szerint, helyi idő szerint délben, a Szingapúri Élelmiszertanács kiadott egy jelentést, amely szerint a helyi közösségben egyre több tüdőgyulladás fordul elő, lehetnek olyan betegek a közösségben, akiket nem diagnosztizáltak.

 

6 nappal ezelőtt, az Élelmiszer-ipari Hivatal kiadott egy értesítést, hogy a vendéglátóipar, ami arra utal, hogy hagyja, hogy a személyzet kezelése élelmiszer, rendelés és gyűjtése pénzt viselmaszkot vagy szájvédő. Ez biztosítja, hogy védve legyenek a fertőzéstől, és ugyanakkor megakadályozzák, hogy véletlenül terjedjenek a vírussal.

 

Jelenleg annak érdekében, hogy a kezelők betartsák az utasításokat, az Élelmiszerügyi Hivatal kimondja, hogy 13-tól minden érintett személynek arcvédőt vagy arcmaszkot kell viselnie. Az érintettek közé tartoznak a hawker standokon, kávézók, éttermek, szupermarketek és étkezési beszállítók. A szabályszegők akár 5000 dollárig is bírságot szabhatnak ki, felfüggeszthetik vagy visszavonhatják a vendéglátóipari engedélyüket, vagy mindkettőt.


Egy pár:A WHO főigazgatója nyitóbeszéde a COVID-19-ről szóló médiatájékoztatón Következő:Szüksége van a gyermekemnek arcvédőre?