Amennyiben az emberek viselnek műanyag face shield?

- Jun 01, 2020-

"Az ötlet viselése ruhával maszkok kapott sok ellenzék tekintetében azok hatékonyságát és a lehetséges hatást, így az emberek megpróbálják figyelembe venni más alternatívák," Adalia mondta. "Tényleg nem tudom, mennyire hatékony (ruhával maszkok) ezen a ponton."


Egy szakértő arra figyelmeztetett, hogy a maszk lehet kényelmetlen és nehezen viselhető. Getty Képek

Soe-Lin figyelmeztetett, hogy a maszk nem tudja szűrni a levegőt, de Adalja azt mondta, hogy a cseppek terjedésének megakadályozása fontosabb.


Soe-Lin azt mondta, úgy véli, hogy a maszkok megkönnyíthetik az emberek számára, hogy megérintsék az arcukat, vagy más módon kényelmetlenül érezzék magukat, így a nyilvánosság kevésbé valószínű, hogy viselik őket.


Azt mondta: "Az emberek nem viselnek maszkot, mert azt hiszik, hogy kényelmetlen lesz." "Nem tudom, miért hiszik az emberek, hogy maszkot kell viselniük... A legtöbb ember, akik nem a klinikai környezetben, a legnagyobb kockázat megható arcod, és könnyű hozzáférést biztosít a maszk, így én nem hiszem, hogy úgy gondolja, hogy szükséges. Ez nagyon megijesztette az arcodat. "


Adalia azt mondta, úgy véli, hogy ez a védőburkolat megakadályozhatja, hogy valaki megérintse az arcukat, de azt mondta, hogy a szövet maszkokhoz képest a műanyag védőburkolatok hatékonysága több kutatást igényel.


Egy pár:Miért lehet jobb az arcvédő COVID-19 védelem, mint a maszkok? Következő:Arcvédők, jobb választás, mint az arcmaszkok