Kell-e minden embernek arcvédője?

- Jun 04, 2020-

Minden embernek legyen arcvédője?


Michael Edmond amerikai orvos és epidemiológus szerint az arcvédők hatékonyabban megakadályozzák a koronavírust, mint az arcmaszkok, és az állampolgároknak viselniük kell őket, amikor elhagyják otthonukat.

Edmond, egy fertőző betegség orvos és kórházi epidemiológus Iowa városában a maszkok használatát szorgalmazza blogján.

Úgy véli, hogy az egyszerű felszerelés hatékonyabb, mint a maszkok, a szem, az orr és a száj védelmében a Covid-19 fertőzés ellen, és dicséri az építészeket és a tervezőket, hogy a berendezéseket GG-ként emlegetik; ez a járvány ezüst bélése."

GG quot; Szerintem mindenkinek maszkot kell viselnie," Edmund elmondta Dezeennek." Bármely nyilvános helyen vagy akár a munkahelyen is viselni kell, amikor otthagyják."

GG quot; Úgy gondolom, hogy ha mindenki maszkot visel, amikor kimegy, akkor gyorsabban lehajolunk és gyorsabban visszatérünk a normális életbe."

A maszkokhoz képest a&arcvédőnek számos fontos előnye van"

A maszkokhoz képest jobb arcvédelmet nyújtanak, mint a maszkok, újrafelhasználhatók és kényelmesebbek. Mivel a száj látható, megakadályozhatják viselőjüket is, hogy megérintsék az arcukat, és megkönnyítik a másokkal való kommunikációt.

A legegyszerűbb arcvédők tartalmaznak egy átlátszó pajzsot, amely eltakarja az arcot, és egy rögzítő mechanizmussal (például öv vagy fejpánt), amely a helyén tartja. Egyes verziók eldobhatóak, míg más, masszívabb kivitelek a sterilizálás után újra felhasználhatók.

Számos országban, az egyéni védőeszközök hiánya miatt, sok egészségügyi személyzet használ arcvédőt az építőipar vagy más iparágak dolgozóinak.


Egy pár:Fontos viselni az arcvédőket és az arcmaszkokat Következő:Arcvédő és Changfeng csomagolás