Szitanyomás jellemzők

- Mar 20, 2017-

1. nincs határa a szubsztrát mérete és alakja. A nyomtatás csak akkor folytatható a gépen, és a selyem szitanyomás nemcsak egy sima felületre, hanem a különleges formák a kérdést, és a nyomtatás egy domború felület, de akkor is nyomtatni nagy plakátok, szövetek, függöny.

2. elrendezés nyomtatott lágy nyomást. A képernyő puha és rugalmas, kiálló kicsi, így nem csak a papír, textil nyomtatás rugalmas szubsztrátumot, mint például, és a nyomás törékeny üveg. nyomtat kerámia edények.

3. vastag festék erős lefedettség. Szitanyomó festék vastagsága 30 ~ 100 μ m, így tintafedettség különösen erős, lehet nyomtatni fekete fehér papírra.

Szitanyomó festék vastagsága, sztereoszkopikus nyomdai grafika és szöveg, és összehasonlítva más nyomtatási módszerek nem lehet megfogalmazni.

4. alkalmas a különböző típusú festék. Használt a szitanyomó festékek széles körben, túl a szokásos körét tinta. Valójában van pép, műanyagok, festékek, ragasztók, vagy por, ezért szitanyomó festékek néha a továbbiakban együttesen: a „tinta”.

5. nagy optikai teljesítményt. Általános besorolása tinta szerint kell eljárni a nyomtatott változatot, azaz a formáról, ofszettinták, mélynyomó festékek és tinták szűrőket. De az osztályozási elveket és nem tudja kifejezni a valóságot, mert a tinta növekszik az elmúlt években, új színt és a folyamatos, csak azt a változatot, vannak korlátai.


Egy pár:Szitanyomó-Nyomtatási elv Következő:Nyomtatási méret