PVC táska vastagabb, annál magasabb az ár annál magasabb az ár

- Jun 23, 2017-

PVC táska előírások mérési probléma nagyon egyszerű, de van egy csomó ember még mindig nem értem, nem tudom, hogyan kell megfelelően és pontosan mérni a PVC zsák előírások, a következő, a Shenzhen csomagolásban gyári Huaye műanyag termékek megmagyarázni:

PVC táska 1 Ha-a ' lapos négy sarkok sima, ha háromdimenziós úgy, hogy a hat oldalán is lehessen simítani, így csökkentheti a hiba okozott mellett kézi mérés.

2, hogy később, az első lépés egy vonalzó segítségével mérjük meg a hosszát a PVC táska alján, hogy egy egyenes vonal közötti távolság A és B

3 hosszúság mérése akkor fejeződik be, a vonalzó segítségével mérjük meg a szélessége az alján a PVC táskák, hogy a fenti ábra C és D egyenes távolság.

4 szélessége mérése akkor fejeződik be, a vonalzó segítségével méri a magasságát a PVC táskák, hogy a fenti ábra D és E egyenes távolság

5 végül is egy nagyon fontos lépés, meg kell mérni a vastagsága PVC gyorgybodnar. Általánosságban a vastagabb a vastagsága a magasabb ár, egyszerűen azt mondják, hogy egy csomó PVC fólia rögzített, minél vastagabb a vastagsága, olyan hosszú és széles a kevésbé. De egy csomó ember vastagsága kivágott. Mivel a PVC fólia vastagsága igényel egy professzionális mérő eszköz mikrométer.

Általános PVC film vastagsága 15-20 c-on. C a nemzetközi mértékegység. (Egy közelebbi pillantást lásd a Mikrométer ilyen egységet.) Természetesen a gyártó rendelkezik a sajátos olvasata, C szorgalmazta a selyem. C fogalma az 1mm = 100c.10c 0,1 mm. Ez is azt mutatja, hogy a film nagyon vékony, ha a PVC fólia 1-2C. Nem érzi kézzel. Mikrométer-kártya segítségével kell mérni azt.

6 mikrométer hogyan viselkedni teszt ez, ez azt jelenti, a film között A és B, és majd kapcsolja a CDE, így az A és B lassan illik, amíg a és B PVC film csak fogott. Úgy, hogy pontosan megmutatja a különbözeti cső, PVC zsák vastagsága.

7, ha a hálózat közvetlenül kérik meg a PVC zsák testreszabás, hogyan lehet megoldani a problémát a PVC rétegvastagság ez A kér az ügyfél, aki azt akarja, hogy ez a táska. B. küldhet a factory közvetlenül a PVC fólia vastagságát határozza meg. C. testre szabott termékek, ha még mindig a design, akkor tudod folyamodik a piacon egy hasonló vagy majdnem ugyanaz a minta, és majd küldeni a gyártónak PVC fólia vastagságát határozza meg. Vagy lehetővé teszi a gyártóknak, hogy más ügyfelek általában hasonló PVC rétegvastagság előállítására.

Óvintézkedések:

1. a Mikrométer használatban és B csak a PVC zsák markolat, de is figyelni, hogy nem túl szűk, itt kell betartani a mért pontok körül a formáció lapos, ha nem lapos túl szoros. A PVC zsák vastagsága kisebb, mint a tényleges mérik.

2. néha, mert a PVC-fólia a gyárban, ugyanazt a filmet is egyenetlen vastagságú, a jelenség. Ajánlott intézkedés két három különböző helyen, majd az átlagos vastagsága PVC gyorgybodnar pontosabb meghatározásához.

Magas hőmérsékletű forró gomb megnyomásával PVC táskák, azaz PVC fólia vágás darab, annak szükségességét, hogy nyomtassa ki az első tengeralattjáró vágva selyem (PVC többnyire szitanyomás), és akkor használja a magas frekvenciájú gép, hideg és meleg, általában szükséges, hogy réz penész és akkor kell termelt. Forró PVC zsák préselt PVC hüvely táska, PVC beágyazott táska, PVC fogatlan cipzáras táska, PVC táskák, PVC Zifeng Dai és más modellek.

Varrás PVC táskák mellett a nyomtatás, a jó, közvetlenül egy lapos kocsi vagy autó- és egyéb varrógép Varró gép, varrógép, általános lesz cipzár nylon és egyéb kiegészítők.


Egy pár:Tiszta műanyag dobozok el a veszélyeket az élet Következő:Ruhával doboz környezetvédelem