PVC táskák tudományos és biztonsági

- Nov 06, 2017-

A mindennapi életünk során a PVC táskák teljes életükön keresztül történnek, dokumentumok, cikkek beszerzésére használják, bevásárláshoz használják fel, amikor ételt telepítenek, zöldséget vásárolnak húst vásárolni, ha ételt akarunk telepíteni, csak azért, mert használjon sok műanyag zacskót, így lassan sokan aggódnak "a fűtött és mérgező műanyag zacskó?

Biztonságos azt mondani, hogy nem biztonságos és veszélyes, hogy közvetlenül a műanyag zacskóba helyezze el az élelmiszereket. Az alábbiakban röviden tárgyalunk a műanyag zsákok melegítésének mérgező problémájáról, és hogyan lehet azonosítani a mérgező műanyag zacskókat.

A forró élelmiszer a műanyag zsákba, könnyen PVC műanyag zacskó belsejében lágyító szennyezés, műanyag zacskók a mikrohullámú melegítés toxikus. Ennek a nyilatkozatnak a tudományos és biztonsági ellenőrzéséhez egy csoportot hoztak létre a közelmúltban a spekuláció tesztelésére.

Végül arra a következtetésre jutottak, hogy a lágyítók a PVC táskákon keresztül közvetlenül az élelmiszerbe, a magas hőmérséklet és a magas zsír valószínűleg felgyorsítja a lágyító feloldott igazi gyilkosát. Ezért gyakran úgy gondoljuk, hogy a mozgás kényelme éppen a saját biztonságuk figyelmen kívül hagyása.

határozottan támogassák a papírzsákos élelmiszerek használatát:

(1) szerint a tudományos kutatások azt mutatják, hogy nem kell csinálni a magas hőmérsékletet, az élelmiszer zsírtartalma közvetlenül az élelmiszer-műanyag zacskóba, ezek a szavak könnyen lágyítókhoz vezethetnek. Most, sok élelmiszerbolt, vagy deli használata papírzacskó étel, ez kétségtelenül méltó támogató tudományos és egészséges viselkedés.

(2), ne tegye az élelmiszerrel töltött PVC tasakokat közvetlenül a mikrohullámú fűtésbe, így nemcsak mérgező gázokat termel, és a lágyítószerek közvetlenül feloldódnak.

Tanítsd meg, hogyan lehet azonosítani a mérgező műanyag zsákokat:

(1), használhatja az érzékszervi vizsgálati módszert. A nem mérgező műanyag zacskók fehérek, áttetszőek vagy színtelenek, kézzel érintik a kenést; mérgező műanyag zacskó színe nagyon felhős vagy sárga, sokkal tapintatosabbnak tűnik.

(2) Vízvizsgálati módszer használható. A PVC műanyag zacskót vízbe helyezzük és az aljába helyezzük, a nem mérgező műanyag zsákok felszínezhetők, a mérgező műanyag zsákok alacsonyabbak.

(3), vízégető vizsgálati módszer. A nem mérgező műanyag zacskók tűzveszélyesek, a láng kék, égő, mint egy gyertya könnycsepp, paraffin íz, toxikus műanyag zacskók nem gyúlékonyak, a tűzből és a szúrós szagból.

(4), a jitter észlelési módszert. Hand Grip PVC műanyag zacskó egyik végén a rázás, kiadta a ropogó hangot nem mérgező, hangzárás mérgező.


Egy pár:Élelmiszer-csomagolás Fenntartja a képességeinek megfelelő termelést Következő:PVC táskák Az alkalmazási területek is bővülnek