A megbízható és tartós PVC táskák ismételten használhatók

- Jul 14, 2017-

Sokféle műanyag termék létezik, és a pvc használatának szélesebb körűnek kell lennie, a PVC Bagss sok olyan területen, amelyet használtak. Most, sok pvc termékek régiek, és nincs innováció, az általános PVC táskák mellett a különbség a folyamat szinte az ár szinte. Ezért PVC táskák új termék testreszabása sok PVC táskák gyártók találni egy új utat.

Most egy csomó vízálló termék pvc termékek, mint például az új termékek pvc kültéri kellékek zacskók: vízzsákok, PVC vízálló táskák, mobiltelefon vízálló táska, hordozható víztasakok, stb, a pvc, tiszta vízálló funkciók !

Eldobható táskák gyakoriak, mint például néhány fehér műanyag zacskó élelmiszerek, általában reggeli a reggeli fogja látni és használni. PVC táskák gyár távol a termelés kiváló minőségű táskák, a környezet egészségét. PVC Bagss gyár messze világos ipari dolgozók írószerek táskák, ruházati táskák, cipzáras táskák, kozmetikai táskák, kézitáska, stb, széles körben használják, lehet használni többször.

PVC Bagss gyár messze fényes Ipari zacskók gyakran használják szerint a használt számú alkalommal lehet osztani egyetlen felhasználása zsákok, táskák és a forgalom számos zsák.

1, egyszer egy zsákkal, amelyet csak egyszer lehet használni, és nem a zsák újrahasznosításával.

2, sokszor a táska újrahasznosítása után a megfelelő feldolgozás és befejezése, még mindig újra felhasználható zsákok.

3, a zacskók forgalma a gyárra vonatkozik, és a csomagoláshoz többször is tárolja a fix forgalmat. Mint a mi általánosan használt Shouwan Dai, cipzáras táska és így tovább.

PVC Bagss gyár, EVA táskák gyártása távol az ajándéktárgyak, kozmetikumok, elektronika, írószerek, játékok, ruházat, díszítések, és így minden ipari és fogyasztói cikkek csomagolásán, termékek értékesítése az ország egész területén.

Most népszerű az új táska, ez PVC vízálló táska, és a vízálló hatása nagyon jó, jó tömítés, használt rakomány drága elemeket, biztonságos és megbízható. Majd egy PVC táska használható mennyi ideig? Ez inkább aggódik a kérdés, hogy PVC táskák gyár, hogy elmondja a választ. ,

A jó PVC vízálló táska, többször is használhatja, drága digitális termékekkel van ellátva, a legjobb azonban, cipzáras formatervezéssel, lágyabb érzéssel, mint egy puha gyapjú réteg, hogy elkerülje az érintkezést, amikor a szakadék érzés. PVC táskák alakja design divatosabb, nyomtatott különböző minták, elnyerte a fogyasztók elismerését. Az aktuális értékes ajándékok, amelyek legtöbbje PVC vízálló zacskóból készült, megbízható és tartós, zsákos, legalább 10-szer használható többé, költséghatékony.

Ha még mindig hagyományos műanyag zsákokat használsz, a PVC táskák gyár azt javasolja, hogy siessen, hogy vásároljon egy PVC vízálló zsákot. Vízálló, jó tömítés, a megjelenés a divat, adjunk hozzá sok az elemeket. Ebben a szépségkutatási korszakban a termékminőség mellett a csomagolásnak is finomnak kell lennie, és a PVC Bagss csodálatos szépségét, a fogyasztók igényeihez igazodva, hogy a termékek népszerűbbek legyenek.

A személyiség e korszakában belőlük jó ajándékot kell eltölteniük. Először a bevásárlóközpontok káprázatos tömbében gondosan válogattak, mint egy nehézszálas tű. Miután kiválasztotta az ajándékokat, a csomagolás ajándékára, hogyan szabadíthatjuk meg? Egy áru, egy jó csomagolással, mint egy szín a kabáton, finom és gyönyörű, izzó; rossz csomagolás megjelenés, csak fedezze le az ajándék fényét, hogy az ajándék elhomályosuljon.

Van mindenféle ajándékok, táskák is változatosak Magától értetődő, hogy a piac széles körben forgalomban PVC Bagss, ez osztva a hagyományos PVC, átlátszó PVC, környezetbarát PVC, színes PVC, persze, az ár nem az a környezetvédelmi szempontból barátságos PVC Bagss bestseller.

PVC táskák gyártása környezetbarát, nem mérgező PVC Bagss széles körben használják írószerek, kozmetikumok, ruházati cikkek, ékszerek és egyéb területeken, a zacskó a zöld alapú szín, nem terjeszteni szaga, könnyen lebomló, nem káros a környezetre.

Az egyéni PVC táskák trendekké váltak, de számos vállalkozás költségeket takarít meg, hogy megtalálja a licenc nélküli, kis méretű PVC táskák gyári egyedi feldolgozását. Tudja, a PVC táskák tényleges költsége magasabb, és a szokásos műanyag zacskók, mint pl. A PVC Bagss ára, szeretnék tudni, hogy szabadság, nem pedig környezetbarát egészség. Ezért az egyedi PVC táskák nem lehetnek olcsóak, hogy a jóváhagyott PVC táskák gyárába menjenek.


Egy pár:Élelmiszer csomagolás stabil minőség függvény Következő:Nyomtatás Papír előírások