PVC táska csökkenti a hiba okozott mellett kézi mérés

- Jun 14, 2017-

PVC táska előírások mérési probléma nagyon egyszerű, de van egy csomó ember még mindig nem értem, nem tudom, hogyan kell megfelelően és pontosan mérni a PVC zsák előírások, a következő, a Shenzhen csomagolásban gyári Huaye műanyag termékek megmagyarázni:

PVC táska 1 Ha-a ' lapos négy sarkok sima, ha háromdimenziós úgy, hogy a hat oldalán is lehessen simítani, így csökkentheti a hiba okozott mellett kézi mérés.

2 tegye az első lépést később, egy vonalzó segítségével mérjük meg a hosszát a PVC táska alján, hogy egy egyenes vonal közötti távolság A és B

3 hosszúság mérése akkor fejeződik be, a vonalzó segítségével mérjük meg a szélessége az alján az ábra C és D egyenes távolság a PVC zsákok.

4 szélessége mérése akkor fejeződik be, a vonalzó segítségével méri a magasságát a PVC táskák, hogy a fenti ábra D és E egyenes távolság

5 végül is egy nagyon fontos lépés, meg kell mérni a vastagsága PVC gyorgybodnar. Általában, minél vastagabb a vastagsága, annál magasabb az ár, egyszerűen azt mondják, egy csomó PVC film rögzített, a vastagabb a vastagság, így hosszú és széles, a kevésbé. De egy csomó ember vastagsága kivágott. Mert PVC fólia vastagsága szükség-hoz használ egy profi mérési eszköz mikrométer.

Általános PVC film vastagsága 15-20 c-on. C a nemzetközi mértékegység. (Megjelenés gondosan fogja látni ilyen egység a Mikrométer.) Persze a termelők rendelkeznek a sajátos olvasata, C szorgalmazta a selyem. C fogalma az 1mm = 100c.10c 0,1 mm. Ez is azt mutatja, hogy a film nagyon vékony, ha a PVC fólia 1-2C. Lehet nem ez az intézkedés kézzel. Mikrométer-kártya segítségével kell mérni azt.

6 mikrométer hogyan viselkedni teszt ez, ez, használ a film között helyezkedik el A és a B és a CDE, így az A és B lassan illik, amíg a és B PVC fólia csak fogott, majd kapcsolja be. Úgy, hogy pontosan megmutatja a különbözeti cső, PVC zsák vastagsága.

7, ha a hálózat közvetlenül kérik meg a PVC zsák testreszabás, hogyan lehet megoldani a problémát a PVC rétegvastagság ez A kér az ügyfél, aki azt akarja, hogy ez a táska. B. küldhet a factory közvetlenül a PVC fólia vastagságát határozza meg. C. testre szabott termékek, ha még mindig a design, akkor tudod folyamodik a piacon egy hasonló vagy majdnem ugyanaz a minta, és majd küldeni a gyártónak PVC fólia vastagságát határozza meg. Vagy lehetővé teszi a gyártóknak, hogy más ügyfelek általában hasonló PVC rétegvastagság előállítására.

Óvintézkedések:

1. a Mikrométer használatban és B csak a PVC zsák markolat, de is figyelni, hogy nem túl szűk, itt kell betartani a mért pontok körül a formáció sima, ha nem lapos túl szoros. A PVC zsák vastagsága kisebb, mint a tényleges mérik.

2. néha, mert a PVC-fólia a gyárban, ugyanazt a filmet is egyenetlen vastagságú, a jelenség. Ajánlott intézkedés két három különböző helyen, majd az átlagos vastagsága PVC gyorgybodnar pontosabb meghatározásához.


Egy pár:Élelmiszer-csomagolás élelmiszer-biztonsági és minőségi igényeinek Következő:Kozmetikai doboz, függetlenül attól, hogy a tároló funkciót teljes