PVC táska csomagolás alkalmazások széles körben használják.

- Jul 05, 2017-

PVC Bagsis mindennapi életünkben, gyakran használják a zsák, amikor boltot, a gazdaságban, bevásárlóközpontok és más helyeken, amikor bizonyos termékeket vásárolunk, fogja használni a pvc táska, mert egyszerű és kényelmes, és lehet hatékony felhasználása, a hely, hogy életünk már régóta sok kényelem , és sokan a pvc zacskók lesz szabad megválni, nem csak a város környezetünkre, szembenéz-val egy nagyon rossz benyomást kelt, PVC BagsNot a talajban felszívódását elősegítő ad a talaj szennyezés okozta kár, de is teszi a mi a levegő nem jó garancia.

PVC Bagsis készült egy műanyag zacskót, a fő összetevő a PVC, élénk színű, korrózióálló, tartós, mert a növekedése a gyártási folyamat, a lágyítók, anti-aging ügynök pedig néhány mérgező segédanyagok fokozza a hő PVC fólia ellenállás, szívósság, nyúlás, stb, így a termék általában nem tárolt élelmiszer. PVC táska népszerűek a világ ma, nagyon népszerű és széles körben használt, egy zsákba.

PVC táskák széles körben használják, mint ruházati cikkek zacskó, fém táska, kozmetikai táskák, levélpapír táskák, kézműves ékszerek, táskák, és más termék, csomagolóanyag, számos high-end termékeket gyártó lesz pvc zsák a csomagolás, szépségápolási termékek használata, termékek minőségének javítása a

PVC Bagswas eredetileg csak ipari anyagok, a csomagolás területén széles körben használják, de a strukturális okok miatt így a csomagolás hosszú idő után, hogy a törékeny magas. A fejlődés, az idő a helyzet lassan váltotta fel. Pvc táska mint az íztelen, íztelen, elhagyott a kár, de most az orvosi szakma talált új szerepét.

PVC Bagsraw alapanyaga a polietilén, polietilén nem vízben oldódó, vízfelvétel az nagyon kicsi, ez azt jelenti, hogy néhány kémiai oldószereket, például toluolban, ecetsav, stb, és csak 70 ℃, a hőmérséklet fölé kissé feloszlott. Így PVC Bagsas alapanyag, hogy nem pvc kompozit film puha zacskó helyett üveg infúziót csomagolás.


Egy pár:PVC táska, nekünk termékek, a termékek minőségének javítása Következő:Ajándék dobozok tudatosítása a környezetvédelem