PVC táska színes, gazdag és változatos, szép minták

- Aug 03, 2017-

Ez a réteg a szó, a PVC táska táska piaci kilátások is nagyon jó. A fejlődés, az idők, PVC táskák is a jó teljesítmény, egyszerű és számos más előnye fokozatosan nyerte el az emberek javára, egyre több az embereket, hogy elfogadják és elismerés, Európában és az Egyesült Államok PVC táskák ipar a drágám, az ipar, PVC tasak emberek mindennapi életét mindenütt. PVC táska nem csak mutat a színe, a természet, de is tud mutatni az embereknek a fantázia színek. Németországban 40 %-át, a bútorok a felületi anyag PVC táska készül, lásd: azok a természetes szín, színes, gazdag és változatos, a gyönyörű minták, elegáns és kiváló minőségű stílusú íróasztal, könyvespolcok, majd ők, és az utcán az elpusztult "fehér szemét" együtt de nem hiszem, PVC zsák műanyag film, hogy nekik így gyönyörű bevon.

Második, a tökéletes szerkezet

PVC táska, a fő összetevője, a polivinil-klorid, és a hozzáadott egyéb összetevők, hogy fokozza a hő-ellenállás, szívósság, alakítható és így tovább. -A ' a világ kedvenc, elég népszerű és is széles körben használt szintetikus anyag. A globális használata a különböző szintetikus anyagok a második. A statisztikák szerint egy év-1995-ben PVC zsák termelés Európában, vannak mintegy ötmillió tonna, míg a fogyasztás 5,3 millió tonna volt. Németországban, PVC zsák termelés és a fogyasztás átlagosan 1,4 millió tonna. PVC táska van lét gyártott és világszerte alkalmazott 4 %-os. Az elmúlt években PVC zsák növekedés Délkelet-Ázsiában különösen jelentős, köszönhetően a Délkelet-ázsiai ország már sürgető infrastruktúra építését. Az anyag, amely képes a háromdimenziós felület film PVC zsák a legmegfelelőbb anyag.

PVC táska puha PVC táskák és kemény PVC zsák osztható. Lágy PVC zsák általában használt padló, a mennyezet és a bőr felszínén, hanem azért, mert lágy PVC zsák tartalmaz vízlágyító (melyik van a különbség között lágy PVC táskák és kemény PVC zsák), könnyen válhat törékeny, könnyen elmenthetők, így annak használatát korlátozták. Kemény PVC zsák nem tartalmaz vízlágyító, így a rugalmas, könnyen alak, nem rideg, nem mérgező és szennyezés-mentes, hosszú tárolási idő, így a nagy fejlődés és alkalmazás érték. A továbbiakban PVC zsák. PVC táska lényege egy vákuumos műanyag fólia, használt mindenféle panel felület csomagolás, néven is ismert dekoratív film, film, építési anyagok, a csomagolás, a gyógyászat és a sok más iparágak használják. Amelytől az építőanyag-iparban, 60 %-át, majd a csomagolóipar legnagyobb részét, vannak több más kisméretű alkalmazás, az iparág.

A harmadik, a szigorú folyamat

PVC táska már széles körben használják az épületben építoanyag-ipar számára két nagyon fontos oka: első, PVC zsákok egyedülálló teljesítmény (eső, tűz, antisztatikus, könnyű-hoz alakzat), a második pedig az alacsony ráfordítású magas hozamú PVC táska jellemzői. PVC táska táska nagy fény ellenállás és a tűz ellenállás, PVC táska táska kiváló minőségének biztosításához. Így egy átfogó képet, PVC zacskók valójában egy alacsony-bemenet, magas hozamú termékek.

Olvadási hőmérséklet: 185 ~ 205C penész hőmérséklet: 20 ~ 50C

Befecskendezési nyomás: 1500bar üzem nyomás-ig: akár 1000bar befecskendezési sebesség: anyag értékvesztésének elkerülése érdekében általában használ egy jelentős injekció sebességet.

Futók és kapuk: minden hagyományos kapuk állnak rendelkezésre. Ha kisebb alkatrészeket megmunkálni, célszerű használni a tű hegye kapuk vagy merülő kapu. a vastagabb alkatrészek a legjobb legyező alakú kapu használatára. A legkisebb átmérő a tű hegyét vagy merülő kapu lehet 1 mm; a ventilátor kapu vastagsága nem kevesebb, mint 1 mm.

Négy, rendkívüli teljesítmény

PVC táska táska és rendes ragasztó film, mi a különbség? Rendes ragasztó film van közvetlenül a szobahőmérsékleten ragasztóval csatolták a felület a lemez, így egy-két év múlva, miután a film könnyen leeshet. PVC táska táska az alkalmazás egy speciális vákuum lamináló géppel, a magas hőmérséklet 110 fokos nyomás csatolták a felület a lemez, ez nem könnyen leeshet.

PVC táska, teljesen nem toxikus és íztelen, az emberi bőr, vagy légúti nélkül bármilyen stimuláció, azoknak, akik allergiásak a fa és festés, PVC táska táska csomagolása bútorok és a konyha használata nagyon megfelelő. Segítségével a PVC táska táska, mint egy dekoratív film az emberek elkerülhetik egy csomó használja a fórumon faforgács, rétegelt lemez, Farostlemez, csökkentve a fa használják, hogy csökkentsék a kárt, az erdő és a környezetre.


Egy pár:Élelmiszer-csomagolás tartani a textúra, szín, íz, táplálkozás, a tárolt anyag Következő:Játék tároló dobozok játékok szépen elhelyezni