PVC táskák Az alkalmazási területek is növekszenek

- Oct 26, 2017-

A PVC egy vákuum bliszter film, más néven díszítőfilm, ragasztófólia, amelyet az építőanyagokban, a csomagolásban, az orvostudományban és sok más iparágban használnak, a csomagolásban különböző PVC-zsákokba építhető. A PVC-átlátszóság is szükségessé válhat, mivel szuper átlátszó anyagból, közös anyagból és csiszoló homokból áll, jó szakítószilárdságú, nem könnyű feltörni, és nem könnyű felrobbanni, mivel a gép két rétege anyagból készült PVC zsákok

A PVC zsákok gyártási és feldolgozási módszerei általában nagyfrekvenciás forró préselés vagy varrás.

A nagyfrekvenciájú, forró nyomású PVC zsákok, vagyis a PVC-filmek darabolását követően az első szitanyomtatást (a PVC szitanyomása nagy részét), majd nagyfrekvenciás gépi préseléssel kell nyomtatni, réz, majd termelni. A forró préselésű PVC zsákok elnyomhatóak a PVC hüvelyes táskában, a PVC beágyazódobozban, a PVC-mentes cipzáras táskában, a PVC kézitáskában, a PVC-táskákban, mint például a különböző stílusokban.

Autó varrat PVC zsákok a nyomtatás jó, közvetlenül egy sík autó vagy magas autó varrógép vonal varrás, általában nylon cipzár és egyéb kiegészítők

A nemzetgazdaság gyors fejlődésével a PVC zsákok alkalmazási területe is növekszik. Úgy tűnik, hogy fontos ága a csomagolás építőanyagok, PVC táskák széles körben használják ékszerek, kozmetikumok, napi szükségleti és egyéb területeken, hogy az ipari gazdasági húzó kulcsfontosságú szerepet játszik.

Ahogy az emberek utazási igényeit, PVC műanyag termékek mobiltelefon vízálló táska egyre több barátja kedvére, az új digitális termék védelmi csomagolásnak milyen jellemzői, hogy annyira szeretett nézni a következő.

1, úszás, sodródás és búvárkodás szabadtéri tevékenységek, 5-10 méteres vízmélység 100% vízálló, képes merülni válaszolni telefonhívásokat vagy fényképeket, és sodródik a víz. Használható búvárrajongók, terepi munkások és más sodródó rajongók számára.

2, a kép és a kamera kívül a zsák lövés alapvetően nincs különbség, 100% teljesen lezárt. Mivel teljesen lezárt, a nedvesség, por, sár, homok, PVC táska hó és olaj nem árt a fényképezőgépnek. Közvetlenül a védőhüvelyben működtethető. Ez a termék fel tudja venni a homok és a tenger digitális fényképezőgépét, hogy játsszon vizet, homokot a problémába, lőni, játszani.

3, vízálló és porálló pecsétek, stabil és megbízható, a TPU hideg anyaggyártás, akár a déli, északi, sivatag, hegyek és folyók, medence tengerpartján, megbízható védelmet nyújt a mobiltelefonok, digitális fényképezőgépek, így a digitális fényképezőgép a szél, fagy, eső, hó, por, spray, nedves nedvesség, PVC táska izzadás és egyéb veszélyek, nem kell aggódnia a splash, Hainan Typhoon eső vihar, Lushan felhő töltött, a Shanghai Meiyu Qingdao nedves, sodródó spray, strand fürdőmedence Az emberek sáfránya, a sivatagi csodák a környezet és a homok por, és így tovább utazási és szamár vonal jó projektek is káros lehet a mobiltelefon.

4, menj a szaunába, sodródás, úszás, stb, már nem kell aggódnia, nincs kamera / mobiltelefon oldalán és aggodalomra. Ne aggódj, hogy a mobiltelefont áztatja az eső és a szorongás. Tegye a fényképezőgépet / mobiltelefont a táskába, ugyanúgy, mintha van egy védője körülötted, és már nem érezd magad aggodalmaskodni és elpazarolni, mert a kamera / mobiltelefon elárasztódik.

Egy pár:Élelmiszercsomagolás Az energiatermelés csökkentése és a hulladékszennyezés csökkentése Következő:PVC táska vastagabb, annál magasabb az ár annál magasabb az ár