PVC táskák Az alkalmazási területek is bővülnek

- Oct 11, 2017-

PVC táskák egy vákuum műanyag fólia, más néven díszítő film, a film, használt építőanyagok, csomagolás, az orvostudomány és számos más iparágban, a csomagolás lehet a stílus a PVC táskák. A PVC átlátszóságot szükség szerint is fel lehet jegyezni, mert nagyon átlátszó anyagból, közös anyagokból és csiszolóhomok anyagból, jó húzásból, nem könnyű elhomályosodni, nem könnyű szétszórni, mert a két anyagréteg a gépet egy PVC zsákba.

A PVC táska gyártási és feldolgozási módszerei általában nagyfrekvenciás meleg vagy autóvonal varrás.

Nagyfrekvenciás forró préselésű PVC tasak, azaz PVC film az aprítékdarab darabolásával, az első selyem nyomtatásának szükségességével (PVC elsősorban selyemszitanyomás), majd nagyfrekvenciás gépet meleg és hideg, általában kell rendelni réz Mold, majd a gyártás. A forró PVC táska a PVC hüvelyes zsákba, PVC beágyazott táskába, PVC fogazott cipzáras táskához, PVC tasakhoz, PVC Zifeng Dai-hoz és más modellekhez nyomható.

Varrás PVC táska a nyomtatás a jó, közvetlenül egy sík autó vagy autó és egyéb varrógép varrógép varrógép, az általános lesz nylon cipzár és egyéb kiegészítők. ,

A nemzetgazdaság gyors fejlődésével a PVC táskák alkalmazása is bővül. Úgy tűnik, hogy a csomagolóanyagok fontos ágaként a PVC zsákokat ékszerek, kozmetikumok, napi szükségletek és más területeken széles körben használják, az ipar gazdaságának hajtóereje kulcsszerepet játszik. Abban az esetben

1-et egy PVC táskához, ha sík négy sarka sima, ha háromdimenziós, úgyhogy a hat oldal is lapos legyen, így csökkentheti a kézi mérés okozta hibákat.

A 2 szélességmérés befejeződött, egy vonalzóval mérjük a PVC táska magasságát, amely a fenti D és E ábrán egyenesen

3. Végül nagyon kritikus lépés is, meg kell mérnünk a PVC zsákok vastagságát. Általában véve, minél vastagabb a vastagsága, annál magasabb az ár, egyszerűen azt mondják, hogy egy tonna PVC-fólia rögzített, annál vastagabb a vastagsága, olyan hosszú és széles a kisebb. De a vastagsága sok ember tönkretett. Mivel a PVC film vastagsága professzionális mérőeszköz mikrométert igényel.

Általános PVC filmvastagság 15-20 ° C. A C egy nemzetközi mérőegység. (Egy közelebbi pillantást vet a mikrométer egy ilyen egységgel.) Természetesen a gyártónak van egy speciális olvasata, a C-nek a selyemből. A C koncepciója, hogy 1mm = 100c.10c 0.1mm. Azt is mutatja, hogy a film nagyon vékony, ha a PVC film 1-2C-t küldött. Ne érezd kézzel. A méréshez ezer pont kártyát kell használnia.

4.mikrométer, hogyan kell tesztelni, azaz az A és B közé helyezett film használatát, majd forgatni a CDE-t, hogy az A és a B lassan illeszkedjen addig, amíg az A és B PVC fóliát el nem éri. Annak érdekében, hogy pontosan megmutathassák a differenciál cső PVC táska vastagságát.

5.Ha a hálózat közvetlenül kérik PVC táska testreszabás, hogyan oldja meg a probléma a PVC film vastagsága A kérje meg az ügyfél, aki szeretné, hogy ez a táska. B. A gyárat közvetlenül elküldi a PVC film vastagságának meghatározásához. C. Testreszabott termékek Ha még mindig a tervezés, akkor hivatkozhat a piacon van hasonló vagy majdnem ugyanolyan mintát, majd elküldte a gyártót, hogy meghatározzák a vastag PVC film. Vagy hagyja, hogy a gyártók olyan más ügyfeleket kínáljanak, akik általában hasonlóak a PVC-fólia vastagságának előállításához.


Egy pár:PVC táskák tudományos és biztonsági Következő:Ajándék dobozok A környezetvédelem gyönyörű és a fokozat