Kültéri, mind a könnyű és szép csomagolás

- Jun 14, 2017-

Szabadtéri hátizsák szeretné becsomagolni, először megérteni a saját felszerelés és a hátizsák jellemzői. Mozgásban agyuk, Gondolj bele lesz képes-hoz talál, sőt, telepítve, egy szép és gyönyörű hátizsák, nem nehéz, hogyan tud mi egy korlátozott térben, szabadtéri csomagolás a legjobb módja annak, hogy tárolni található berendezésekre, magánál, a legnagyobb móka során a csomagot.

A súlypont

A súly a nehéz tárgyak legfelül, úgy, hogy a hátizsák a súlypont, így nagyobb a terhet a gyaloglás a derék embereknek lehet egyenes, ha akar mászni a közepén a nehéz hegy , a hátizsák súlypontja kell alsó, külső csomagolás, úgy, hogy a szervezet lehet séta átmenő a fák között. Általános séta, hátizsák, a súlypont kitöltésével lehet magasabb, közel a hátsó a helyzet.

súly

Nehezebb berendezések elhelyezett, a hátizsák és vissza a hátsó, berendezés mint: kályhák, konyhai edények, nehéz ételek, eső felszerelés, vizes palackok, és így tovább. A súlypont túl alacsony, vagy el a hát akarat csinál a test hajlított járni, úgy járkált fel nagyon fáradt. Sátrak lehet kötni a tetején a hátizsák, üzemanyag-olaj és a víz nyitottnak kell lennie a szennyezés, az élelmiszer és ruházat. Alkategóriákat helyezni hátizsák center és az alsó oldalán a szalag, mint a tartalék ruha (le kell zárni a műanyag zsákokat és különböző színekkel azonosíthatók a szalagot, így könnyű azonosítani), szabadtéri csomagolás személyes készülékek, fényszóró, térképek, iránytű, kamera. Könnyű elemeket az alján, mint például hálózsákok (le kell zárni egy vízhatlan zsák), légpárnák, állványok, vizes palackok, stb lehet helyezni az oldal táska.

Pack, a férfiak és a nők különböznek

Férfiak és nők hátizsák lányok felsőtest törzs rövidebb, de hosszabb lábak, betöltése a tömeg, a fiúk és a csomagot, ha van egy kis különbség, mert a fiúk törzs felső test már elhelyezett magasabb, mert a fiúk súlypont zár a mellkas , a lányok a súlypont alsó, kültéri csomagolás a helyen található, közel a has, nehéz tárgyak a hát a lehető legközelebb úgy, hogy a súly magasabb, mint a derék

A csomag tényleges működésének, vannak sok kis részlet figyelemre méltó: a csomag kell enyhíteni előtt a plug és összehúzódás zóna, a hátizsák úgy, hogy a hely belülről a hátizsák fejlődött ki teljesen. Ha a hátizsák szövetből vékony vagy további dugó--ban elemek, megpróbál-hoz használ a hátizsák fedél védelmére, a berendezések és a csomag test, viszonyítva a drága hátizsák, néhány olcsó elvesztése a hátlap még elfogadható.

A legtöbb ember a hegyen kapcsolatba elején, mint a tömeg minden egyes berendezés, és intézkedik a helyét a csomagot, és fokozatosan művelni egy érzés méretük szerint mérlegelni. A csomagolás kulcsa a megértés, a berendezés (kötet, alak, tömeg), szabadtéri csomagolás ésszerű elrendezés és az egyes legkisebb mennyisége. A legkisebb egyéni kötet elérésének választható berendezések vásárlása esetén, vagy ha a berendezést. Például, néhány ember tudja használni a megjelenés csak egy 12 cm-es átmérő, 13 cm magas hengeres, konyhai edények, amelyek belsejében a gáztartály, és egy égő telepítve van, valamint súroló-pad, és könnyebb. Ez az a berendezések beszerzését tartották volna elérni. Ez a régi ALICE hátizsák - fentről lefelé beszélni arról, hogyan bepakolni sorrendjének megfelelően.

A módja, javasoljuk, hogy verem a számlát, mint egy rakás kockák, és a hossza és szélessége azonos vagy valamivel nagyobb, mint a hátizsák és egy lapos kötéllel. A körmök is fogott a könyv (mert a hevederek védő így ez nem köti, a rossz). Verem a könyvek tetején a hátizsák, azaz egy hátizsák, az első az a sátor. Ez jobban megfelel a rendelés, kemping, mi gyakran a táborban, a sátor-hoz csinál más dolog, hogy és visszavonása is az első dolog, a sátrak, majd a verem a sátor belsejében. Gyakran látni (magamat is beleértve korábban), a keleti és a nyugati minden lovagolni (kap) sátrak, kültéri csomagolás nem csak teszi az emberek úgy érzi, piszkos, az eső, amikor a hó lesz egy csomó nedves anyag. Ön kérheti: a tetején a sátor nem befolyásolja a vesz más elemeket? Hogyan sok akadályokba ütközhet, de azért, mert a könyv egészének betakarították, időt nem nehézkes, képzett későbbiek.


Egy pár:Kozmetikai doboz, függetlenül attól, hogy a tároló funkciót teljes Következő:Élelmiszer-csomagolás tartani a textúra, szín, íz, táplálkozás, a tárolt anyag