Hogyan kell viselni egy arcvédő szemüveggel

- Aug 06, 2020-


Hogyan kell viselni egy arcvédő szemüveggel? 

Lehet, hogy az egyik ártalmatlan probléma a coronavírus világjárvány, de még mindig bosszantó: matt szemüveg. Ez akkor történik, amikor a meleg lélegzetet menekülni a tetején az arcpajzs és a föld a hűvösebb lencse felületén.

Amikor egyszerre van szükség szemüvegre és arcvédőre...

Bosszantó, hogy ne hagyd abba az arcvédő viselését. A maszk segít megelőzni a COVID-19 terjedését. Ehelyett kövesse tippjeinket, hogy szemüvegét, napszemüvegét vagy védőszemüvegét tisztán tartsa.

 

Sajnos a szemészek egyre több sérülést kezelnek azok számára, akik nem viselnek védőszemüveget, miközben arcvédőt viselnek. Ők kezelték építőmunkások, akik eltörték a szemgolyó eltávolítása után a ködös biztonsági szemüveg, míg a kevésbé tapasztalt lakástulajdonosok úgy vélik, hogy nem kell megvédeni a szemüket, ha csinál kis projektek a ház körül.

 

Szemész Rebecca Taylor, MD, azt mondta: "Ha van egy'ON' gombot, vagy egy vegyi anyag van szó, mindig mondom a betegeimnek, hogy viseljen ek szemmaszkot."

 

Akár egy fontos munkavállaló egy építkezésen, vagy csak nézi a dolgokat élelmiszerbolt polcain a ködben, itt van néhány tipp, hogy megakadályozzák maszkok ködösítés a szemüveg.

 

Vegyél fel egy arcvédőt

Ha az arcvédő nem illik az arcodhoz, a meleg levegő kiszabadulhat, és elpárolthatja a lencséket. Amikor az arcvédőre helyezi, győződjön meg róla, hogy csípje össze a maszk tetejét, hogy illeszkedjen az orr alakjához. Ha a maszk lehetővé teszi, húzza meg az oldalán, hogy fenntartsák a jó illeszkedést.

 

Használja az orvosi vagy sportszalagot, hogy lezárja a szakadékot a híd az orr és a tetején a maszk. Ha nincs szalag, próbáljon meg egy kötést.

 

Törölje le szemüveg viselése előtt

Viselése páramentesítő szer, vagy akár mielőtt óvatosan mosás a lencse szappannal és vízzel segíthet. Ez megakadályozza, hogy a vízcseppek felhalmozódnak és párásodjon a lencse.

 

Szemüveg beállítása

Ha a szemüveget előretoljuk az orrra, több levegő áramlik, és megakadályozzuk, hogy a légzés elhomályosuljon a látástól.

 

Tedd a szemüveget az arcvédőre.

Próbálja meg húzni a maszkot az orrán, majd tegye a szemüveget a tetejére. Ez megakadályozza a levegő kijutását és a párásodást. Ha megpróbálja ezt a módszert, győződjön meg arról, hogy a maszk még mindig illeszkedik az arcodhoz. Az orrát és a száját teljesen be kell takarni.


Egy pár:Mit tanulhatna a Nyugat Ázsiától? Következő:Nem Face Shield egyre népszerűbb?