Útmutató a megrongálódott arc használatához

- Jun 05, 2020-

Útmutató a borzolt arc használatához

Ahogy újabb tevékenységek és szolgáltatások folytatódnak, amikor az emberek kimennek, akkor is maszkot kell használniuk. Alapértelmezés szerint arcvédőt kell használnia, amely szorosan és teljesen eltakarja az orrát és a száját. Június 2-tól az arcvédőket más módon kezelik, mint a maszkokat, és csak meghatározott mentes csoportok vagy beállítások engedélyezettek.

A COVID-19 főleg cseppenként oszlik el. A maszk kialakítása általában rést hagy a maszk és az arc között. Az orrra és a szájra szorosan és teljesen illeszkedő maszkokon nincsenek ilyen hézagok. A megszakító alatt szabad maszkot viselni maszk helyett. A gazdaságunk és társadalmunk újbóli megnyitásakor azonban további tevékenységekre és szoros kapcsolatokra számíthatunk az emberek között, ideértve a tömegközlekedést is. Ezért alapértelmezés szerint maszkra lesz szükség.

Bizonyos esetekben az arcvédő viselése nem praktikus. Ebben az esetben maszkot lehet viselni. A maszkot helyesen kell viselni, hogy a homlokától az állig az egész arcot lefedje, és körülölelje az arc oldalait. A maszkot viselő emberek a következők:

A 12 éves vagy annál fiatalabb gyermekek hosszú ideig nehezen viselhetnek és tarthatnak maszkot;

Azok az emberek, akiknek egészségi állapota hosszú ideig légzési vagy egyéb orvosi nehézséget okozhat, arcvédőt viselnek; és az emberek, akik egy csoporttal beszélnek egy tanteremben vagy előadás stílusú környezetben, általában ott tartózkodnak, ahol beszélnek, és biztonságos távolságot tudnak tartani bárkitől.

Jelenleg a televíziós műsorszolgáltatást végző személyeket mentesítjük az álarcok viselete alól. Mindaddig, amíg az ilyen tevékenységek biztonságos és ellenőrizhető környezetben zajlanak (például másoktól való biztonságos távolság betartása és a biztonsági irányítási gyakorlatok betartása a felvételi vagy felvételi folyamat során.

Bizonyos esetekben a maszkot viselhetik a maszkon a további védelem érdekében. Például egy védőburkolat viselése segíthet megvédeni a szemét a vírusrészecskéket tartalmazó cseppektől, és megakadályozhatja a maszk nedvesedését is. Ez megakadályozhatja azt is, hogy az emberek beállítsák a maszkokat vagy megérintsék az arcukat.

Továbbra is ajánlott, hogy a lakosság maradjon otthon, és kerülje el a lehető legtöbbet. Azonban azok számára, akiknek ki kell menniük, az arcvédő és más megelőző intézkedések (például kézhigiéné és biztonságos elidegenedés) kombinációja továbbra is fontos a COVID-19 terjedésének csökkentésében és megakadályozásában. Azoknál a csoportoknál, amelyeknek nehézségeik lehetnek a maszkok vagy maszkok viselésében, beleértve a speciális szükségletekkel rendelkező gyermekeket és a kétéves és idősebb gyermekeket, továbbra is rugalmas bűnüldözési intézkedéseket fogadunk el. Különösen biztonsági okokból a 2 évesnél fiatalabb gyermekek számára nem ajánlott maszkot viselni.

Mivel egyre több tevékenység és szolgáltatás fokozatosan helyreáll, arra kérünk mindenkit, hogy viseljen maszkot, tartsa be a személyes higiéniai szokásokat és tartsa be a biztonsági tanácsadást és a biztonságirányítási intézkedéseket szerepének betöltéséhez.Egy pár:5 építész arcmaszkokat tervez az új koronavírus hatására Következő:Környezeti problémák a tüdőgyulladásban