Guangzhou Nemzetközi Járványmegelőzési Anyag- és Eszközvásár

- Jun 09, 2020-

face shield plastic.jpg

Június 10-én reggel megtartották a Guangzhou-i Nemzetközi Járványmegelőzési Anyag- és Eszközvásárot. Ez az országban az első kiállítás, amelynek témája a járványmegelőzési anyagok, az új koszorúér-tüdőgyulladás előfordulása óta. Ez egyben az első offline kiállítás, amelyet Guangzhou-ban és még országszerte első osztályú városokban tartanak, és ezzel Guangzhou-t is jelképezik. Guangzhou polgármestere, Wen Guohui részt vett az eseményen, és a kiállítási csarnokba ment nyomozást folytatni, Hu Hong alpolgármester pedig beszédet mondott a megnyitón. Guangzhou több mint 10 országában konzulátusok és üzleti szövetségek vezetői vettek részt. A kiállításon összesen több mint 600 vállalat vett részt, és a szakmai látogatók várhatóan el fogják érni a 6000-et.

Wen Guohui és a vendégek közösen elindították a Guangzhou-i Nemzetközi Járványellenes Anyag Kiállítást, majd elmentek a résztvevő vállalatokhoz, hogy kivizsgálják és megismerjék a' R&erősítőjét, gyártását, működését stb. a vállalatok megerősítik a tudományos és technológiai innovációt, hogy több és jobb járványellenes anyagot állítsanak elő a nemzeti globális járványellenes anyagok számára. Hozzájárulnak a járványhoz.

Wen Guohui rámutatott, hogy a konferencia- és kiállítási ipar kulcsfontosságú fejlesztési iparág Guangzhouban, és a Guangzhou' nemzetközi üzleti központ építésének és a magas színvonalú gazdasági fejlődés előmozdításának fontos része. Mélyre kell vinni Xi Jinping&# 39 főtitkár szellemét az átfogó tervezésről a járványmegelőzés és -kontroll, valamint a gazdasági és társadalmi fejlődés elősegítése érdekében, ki kell dolgozni a járványmegelőzési tervet és a vészhelyzeti tervet, szigorúan végre kell hajtani a járványmegelőzést és -szabályozást. intézkedéseket, és elősegíti a Guangzhou' kongresszusi és kiállítási iparának normál helyzetbe kerülését ebben a feltételezésben. Szükséges lelkiismeretesen összefoglalni a járványmegelőzés tapasztalatait ebben a kiállításban, javítani a város&# 39 irányelveit a város járványos helyzeteinek megelőzésére és ellenőrzésére, valamint modellt alkotni a kormányzati szervek, az ipari szövetségek, a főszervezők, kiállítók és más felek szervezzék meg a kiállítást annak érdekében, hogy referenciát nyújtsanak a jövőbeli kiállításokhoz. Szükséges a kiállítás működésének és szolgáltatásának folyamatos optimalizálása és a kiállítás tényleges hatásának fokozása. Jó munkát kell végezni a nyilvánosság és a promóció terén, növelni kell a társadalom és az ipar bizalmát, és megvalósítani kell a kiállítási ipar tartós, egészséges és stabil fejlődését a normalizált járványmegelőzés és -kontroll alatt.

Hu Hong beszédében elmondta, hogy a kiállítás bemutatta Guangzhou és Guangzhou erejét a járványmegelőzésben és -kontrollban, ezzel megkezdődött a Guangzhou&# 39 konferencia- és kiállítási iparának normális visszatérése. Guangzhou ezt kiindulópontként fogja használni, továbbra is felgyorsítja a termelés és az élet rendjének helyreállítását, és arra törekszik, hogy az idei évben teljesítse a' gazdasági és társadalmi fejlesztési céljait és feladatait, és elősegítse az új életképesség megvalósulását. óváros és&négy kiemelkedő újdonság."

A Guangzhou Nemzetközi Járványmegelőzési Anyag- és Berendezési Vásárot a Pazhou Poly World Trade Expo-n tartották június 10. és 11. között. Területe 36 000 négyzetméter. Négy kiállítási területe van, beleértve a járványmegelőzési termékeket, felszereléseket, átfogó szolgáltatásokat, valamint nyers- és segédanyagokat. A kiállítások között megtalálható a Mask gép, az olvadékfúvott ruha, a védőruházat, a védőszemüveg, az infravörös hőmérő, az érzékelő készlet stb.Egy pár:Az arcvédők jobbak, mint a maszkok a koronavírus elleni védelem érdekében Következő:A Fülöp-szigetek frissítések kötelező arcmaszkok és arcvédők