Ajándék dobozok, a karbantartás, merevség

- Jul 14, 2017-

Mint egy különleges fajta áru, mert a saját és objektív körülmények korlátozottak, tea csomagolása eltér más rendes áruk csomagolására. Jelenleg a leggyakrabban használt tea csomagolás módszerek a következők:

Fémdobozok

Fém-konzervdobozok a csomag anti-kár, nedvesség, tömítő funkció nagyon jó, az analógia, a tea csomagolás. Fém-konzervdobozok általában vezetékvég acélból, kannák, a téren készült és hengeres, stb, borított egy fedél és dupla terjed ki két. A zárt le pontok kétféle rendes kannák és lezárt. A kezelésében csomagolás technika, díszdobozok rendes kannák figyelembe a deoxidizer csomagolás módszer eltávolítani az oxigén a csomagon belül. Zárt dobozos, hogy több felfújható, vákuum csomagolás. Fém doboz tea védelem jobb mint összetett film, és a felülete szép, nemes, a hiba a magas költségek, a csomagolás, csomagolóanyag- és áru-súly arány, a szállítási költséget hozzá. Finom fémdobozok speciális tea csomagolás design.

Papír csomag

Tálca a fehér papír, szürke papírból készült, stb, után a nyomtatás, karton csomagoláson, hogy elkerüljék a könnyű megtörni, árnyékoló funkció is kiváló. Annak érdekében, hogy kezelni a párolgás, a tealevél és külső szag hatásai, közös használata polietilén műanyag zsákok, a csomagolás tea, és majd a karton. Karton csomagolás hibák könnyen nedves, az elmúlt néhány évben, a papír-műanyag kompozit doboz bemutatott, díszdobozok visszafogott könnyen nedvesség eredményei karton, ez fog a belső réteg műanyag fólia vagy bevonva nedvességálló bevonat a csomagoláshoz anyagok, a doboz, mind összetett film táska, csomagolási funkciót, de is egy karton csomagolás, a karbantartás, merevség és egyéb funkciókat. Ha a külső egy műanyag zacskót készült kis zacskó, védő hatása is jobb.

Műanyag konténer csomagolási alkotó

Polietilén, polipropilén, PVC és egyéb műanyag fröccsöntés konténerek van nagyvonalú, gyönyörű, csomagolás és egyéb jellemzői a jó eredményeket, de a szegény zárolási funkció a tea csomagolás, mint egy külső csomagolás, a csomagolás, a többcélú összetett film műanyag zacskót.

Összetett film tasakos csomagolás

A könnyű súly, könnyű megtörni, jó hő-tömítés, az ár egy csomó erősségeit, a csomagolás alkalmas műanyag kompozit film széles körben használják. Vannak sok fajta-ból összetett filmek tea csomagolás, mint a nedvességálló celofán / polietilén / papír alumínium fólia / polietilén, polipropilén behelyettesíthetők kifeszített alumínium fólia / polietilén, polietilén / Polivinilidén-klorid / polietilén, kompozit filmnek van kiváló gáz, nedvesség ellenállás, Paul orr, anti szag és így tovább. Mert a legtöbbje a műanyag film 80-90 % a fényáteresztő, annak érdekében, hogy növelje a fényáteresztő képességet, díszdobozok, a csomagolóanyagok résztvenni-ban UV utasbiztonsági kinyomtatható, színezés, hogy növelje a fényáteresztő. Ráadásul tudod venni alumínium fólia vagy a fólia vákuum alumínium megállítani árnyékolás csomagolás összetett információk alapján. Összetett film zacskók többféle módon, tele, három oldalról zárt, önálló zsák alakú, összecsukható és így tovább. Mert a kompozit film táska kiváló nyomási, eladó csomagolás design, ügyfeleket, tea értékesítési gyakoribb következményei elősegítésére.

Papír csomagolás zsák

Is ismert, mint a zsák, a tea, ami egy vékony szűrőpapír a falu, a zsák, a papír zsák össze a tea-set. Csomagolás egy szűrőpapíron zsák fő célja javítani a kioldódási mértéke, a másik is, hogy gyári tea tea elveszíteni rengeteg alkalmazás. Mert a sör tea gyorsan főzött, tiszta és higiénikus, a mennyiségű standard, lehet inni, kényelem, könnyű-hoz hordoz és más erősségeit, díszdobozok salak felelnek meg a gyors tempójú régi karrier igények, a nemzetközi piacon is nagyon népszerű. Késő zacskó tea a rendes zsák vonal a kényelem-ból ismételt áztatás, találkozni, mert a gondolkodás, a kérés, hogy a környezetvédelem, és most fokozatosan népszerű táskák nem táska, táskák, tea.


Egy pár:Ajándék dobozok gyönyörű gyönyörű egyszerű hangulat Következő:Nem könnyű, hogy összeálljon élelmiszer, nem könnyű deformáció olajtermékek Élelmiszer-csomagolás