Ajándék dobozok összességében gyönyörű és nagylelkű

- Oct 11, 2017-

A Gift Boxes a következő hét legfontosabb gyártási folyamat. Választható élmény A Gift Boxes egy sor gondosan kiválasztott különféle élvezet és szolgáltatás, bemutatott egy része egyedi élmény. Általános opcionális tapasztalat A Gift Boxok kicsiek és kitűnőek, minden ajándékdoboz egy gyönyörű kártyára vagy opcionális kézikönyre kerül, amely tucatnyi vállalkozást és szolgáltatásokat képvisel. A kedvezményezett szabadon választhat kedvenc szolgáltatást. Amelyhez tartozik egy tapasztalat kártya az identitás és a foglalási tevékenységek igazolására, a menetrend szerinti élmény és a szabad élmény érdekében.

Boutique doboz, általában használt tea dobozok, Jiuhe, hold torta dobozok, és így a tervezési követelmények a magasabb doboz, az értéktartományban viszonylag drága. Így a munka és a folyamat csomagolása is viszonylag összetett. bírság.

Ajándékdobozok gyártási folyamata:

1, a tervezés, a követelményeknek, a kultúrának és a termék jellemzőinek stb. Szerint, tervezési minták. 2, a rajzok alapján a mintadarabok elkészítése. Most a Gift Boxok figyelmet fordítanak a gyönyörű és gyönyörű megjelenésre, így a színválaszték is változatos, általában a Gift Boxok stílusa nem csak négy alapvető színben létezik több szín, mint például arany, ezüst, ezek helyszínen vannak színeket.

2, a választás a karton, az általános ajándék karton karton karton vagy hosszú karton. Kiváló minőségű bor csomagolás és ajándékcsomagolás kartondobozok. És a 3mm-6mm-es karton vastagságának nagyobb kihasználása mesterséges külső külső dekorációs felületekkel, ragasztással.

3, nyomtatás, ajándék dobozok csak nyomtatott papír, a Biaozhi nem nyomtatott, és a legtöbb csak festett, mert a doboz dobozok kívül esik a doboz, így a nyomtatási folyamat igényel magas, a legtöbb tabu színbeli különbségek, tinta pont, rossz verzió Ezek hatással vannak az esztétikai hiányosságokra.

4, felületkezelés, ajándék dobozok papír általában felületkezelés, a közös a könnyű műanyag, túl hülye gumi, UV, a könnyűolaj, túl hülye olaj.

5, a sör, a sör fontosabb része a nyomtatási folyamatnak, pontosnak kell lennie a pontos, de ha a sör nem megengedett, a sör részleges, sör folyamatosan befolyásolja a nyomon követés feldolgozását.

6, szerelt, a szokásos nyomtatott anyagok először telepítése után a sör, de a Gift Boxok az első sör szerelt, az egyik attól tart, hogy virágot csomag papír, a második a Gift Boxok figyelni a teljes megjelenés, ajándék dobozok A Biaozit kézzel kell készíteni, ami egy bizonyos szépséget elérhet.


Egy pár:Ajándék dobozok A környezetvédelem gyönyörű és a fokozat Következő:Élelmiszercsomagolás Az energiatermelés csökkentése és a hulladékszennyezés csökkentése