Ajándék dobozok gyönyörű gyönyörű egyszerű hangulat

- Aug 03, 2017-

A társadalmi-gazdasági fejlődés díszdobozok üzem sok vállalkozás számára nélkülözhetetlenné vált, a szolgáltatásobjektum nagyon széles, díszdobozok ipar Kína nemzeti gazdasági fejlődése fontos részét képezi.

Díszdobozok, csomagoló üzem-az élelmiszer-biztonság, ruházati készletek dobozok, elektronikai termékek, csomagolás és egyéb iparágak elengedhetetlen, annak érdekében, hogy nem jelenik meg a monoton jelenség, innovatív díszdobozok tervez a lelke a gyártók működési, mi termék előnyei, érett design, professzionális tervezés a minden egyes termék exkluzív csomagolás. Válassza ki a díszdobozok csomagolás növény a szakmai gyártók vásárolni, a teljes körű, hanem egy professzionális designer felhasználók tervezési és gyártási igényeinek megfelelően.

Díszdobozok, csomagoló üzem kereslet lesz több és több, szükségünk van több szakemberek az ipar számára, hogy a teljesítmény.

Díszdobozok, úgy gondolom, nem vagyunk ismeretlen, a mindennapi életben, akkora, mint a mall, azt látjuk, mindenhol, vagy gyönyörű vagy, gyönyörű vagy egyszerű hangulatát őket. a legtöbbje a idő,

Ember lesz túlságosan csomagolt áruk üzlet nagyon fontos, de tény, egyedi ajándék dobozok csomagolás, határozottan az áru középpontjában az a szem, a legfontosabb, hogy forró eladás. A régiek van-hoz vesz 椟 gyöngyök is utalások, ez elég megmagyarázni, ősidők óta, az áru "arca" mennyire fontos a kulcs.

Eltekintve a díszdobozok, abból a célból, profit, mint egy állami ünnepségek Kínában, ősidők óta támogatja "nem hogy illetlen támadás", néhány különleges nap, lesz saját néhány az ajándékokat a fontos emberek, hogy a saját szem előtt, hogy ebben az időben, majd a díszdobozok lehet, hogy mi is ez? Ez nem minden alkalommal a DIY ki egy ajándék-az ajándék dobozok egészítik ki egymást? Vagy majd írunk a díszdobozok meleg szöveget, graffiti néhány aranyos játékos kép. Mert azt akarjuk, hogy tükrözze a hatását kifejezése a saját érzéseit a csomagolás díszdobozok, reméljük, hogy romantikus, vagy a titokzatos, vagy meglepetés, vagy a sokk, és remélem, hogy lassan nyissa ki, ha megnyitja a titkos kert, amely tele van a mozgó-a meleg az elme! Azt hiszem, ez a jelentése a díszdobozok.

Fontos eszköze az interperszonális kommunikáció, okozás emberek figyelmét a piacon ajándékok elindult a fellendülés. Mivel ez egy ajándék, a csomagolás design a minőség, az ajándékok fontos mutatója. Így szebb ajándék dobozok a piacra, de a használatát a csomagolás ajándék ünnepi ajándékot is, látogassa meg az ajtót, a vállalat viszont hasznot, díszdobozok termékek többnyire kiemeli, minőségi, gyűjtemény és így tovább. Nem számít, milyen szempontokat az alkalmazás ajándék csomagolás design anyagok nem figyelmen kívül hagyható.

Anyag kiválasztása az, hogy tükrözzék az ajándék termék osztály egyik fontos eleme. Életünk gyakran használják a díszdobozok anyag elsősorban papírdobozban, fából készült doboz, bőr doboz, műanyag és fém doboz, alkalmasak üzleti ajándék dobozok és személyes ajándék dobozok használja. Itt van a papír, fa és bőr csomagolás anyagok analitikai díszdobozok.

Első, papír csomagolóanyag díszdobozok

Ha azt szeretné, hogy tükrözik a kiváló minőségű és értékes ajándék, a legjobb választás a vastag anyag és nagy szilárdságú dobozok. Anyagok általában van két fő kategóriába: hullámpapír és karton tömörített. Ajándék csomagolás miatt néhány finom nyomtatását, ajánlott használni E, mint az ultra-vékony hullámkarton csomagolás, ellenőrzést, az 1 mm - 2 mm, hullámkarton doboz típusú összecsukható lapot lehet használni ahhoz, hogy az ellenkező nemű, E-típusa merev hullámpapír erő, jó, de szép nyomtatásra is alkalmas. FGH is vannak, és más mikro-hullámos karton is lehet.

Második, a fa csomagolóanyag díszdobozok

Úgy érzi, a nagy ajándékot a fa több lágy, vannak fokozatok. Tömör fa, környezetbarát barátságos és szép, a választott, de is kiemeli a fokozat. Például a közös fa ékszerdobozt. Fa ékszeres doboz több ősi és elegáns, elegáns íz a nők használata alkalmas. Általános pontokat mahagóni ékszeres doboz, fenyő ékszeres doboz, tölgy ékszeres doboz, mahagóni ékszeres doboz, a legjellemzőbb Catalpa fa termékek. Catalpa fa, dió, mert a növekedés lassú, a finom minta, erős textúra. A külföldi vízi járművek, mint az európai stílusú fenyő ékszerdobozt képviselője. Csakúgy, mint fényes festék ékszerek dobozok, fém ékszerek dobozok, papírdoboz, ékszerek és így tovább.

Harmadik, bőr csomagolóanyagok díszdobozok

Hogy a ékszer doboz, díszdobozok bőr ékszeres doboz általában együtt a divat design elemek, az íze a töltött-val egy gazdag modern hangulatú alkalommal. Általános krokodil bőr ékszeres doboz, sima bőr ékszeres doboz, gyöngy bőr ékszeres doboz. Ajándék Boxeses, Ravi barátait nagy S krokodil bőr bőr doboz, Pandora sima bőr ékszeres doboz és dupla fül gyöngy bőr ékszeres doboz több képviselője.


Egy pár:Ajándék dobozok tudatosítása a környezetvédelem Következő:Ajándék dobozok, a karbantartás, merevség