Ajándék dobozok A környezetvédelem gyönyörű és a fokozat

- Nov 06, 2017-

A kínai reform elmélyülésével és megnyitásával egyre gyakoribbá válik a nemzetköziesedés, a politika, a gazdaság, a kultúra, a sport, a kereskedelem, a vallási tevékenységek növekvő nemzetközivé válása, a termékek csomagolási követelményei egyre nagyobbak, a csomagolás, mint támogató ipar érlelődik, széleskörű fejlesztési térrel és piaci kilátásokkal.

Ajándék dobozok Alkalmazási termékek nagyon gazdag, a terjedelem is nagyon kiterjedt, Kína, mint az etikett állapota, ősidők óta támogatta ", hogy nem rosszindulatú támadás", csak ajándék piacon, van egy hatalmas piaci kapacitás és növekedési teret.

Az ajándékozás új koncepciója. A ajándékdobozok nem valódi termékek, de 15-20 kártya, mindegyik kártya egyfajta szabadidős tevékenységet képvisel, az a személy, aki a Gift Boxokat választja, függetlenül a preferenciájuk alapján. Ez a koncepció Franciaországból és Belgiumból és más európai országokból Kínába, a szárazföldi ajándékdobozok fejlesztésében a franciaországi Dan Haze, Box box rituálé stb. Hatalmas piaci potenciállal rendelkezik.

A hagyományos ajándékokkal ellentétben a tapasztalatok megválasztása A Gift Boxes számos különféle élvezetet és szolgáltatást kínál, egyedülálló és csodálatos élményt nyújtva. Általános opcionális tapasztalat Ajándékcsomagok kis méretűek és kitűnőek, minden doboz finom kártyával vagy opcionális kézikönyvet tartalmaz, amely több mint 10 vállalkozást és szolgáltatásait képviseli. A címzett szabadon választhat kedvenc szolgáltatásait. Ez is kísérő tapasztalat kártya igazolására identitás és foglalási tevékenységek, a tapasztalat a foglalás és szabad élvezet.

Az interperszonális kommunikáció fontos eszközeként az ajándék felkeltette az emberek figyelmét, és fellendült a piacon. Mivel ez egy ajándék, csomagolási dizájnja fontos jelzője az ajándékok minőségének. Így több finom ajándék doboz került a piacra, de kiterjesztette az ajándékcsomagolás használatát, az ünnepi ajándékokra, a házhoz látogatásra, a cég előnyeire, például a Gift Boxes termékek gyűjtésére, butik, gyűjtemény stb. Nem számít, milyen alkalmazást, ajándékcsomagolás tervezési anyagokat nem szabad figyelmen kívül hagyni.

Az anyagkiválasztás az Ajándékdobozok termékminőségének egyik fontos eleme. Életünket gyakran használják az Ajándék dobozok anyagaiban, főként papírcsomagoló dobozok, fából készült csomagoló dobozok, bőr csomagoló dobozok, műanyag csomagoló dobozok és fém csomagoló dobozok, amelyek az üzleti ajándék dobozok és személyes ajándékdobozok használatára vonatkoznak. Az ajándék dobozok papír-, fa- és bőrcsomagolóanyagait az alábbiakban elemezzük.

Ajándék dobozok csomagolóanyaga

Ha a csúcsminőségű és értékes ajándékokat szeretné tükrözni, a legjobb választani a vastag anyagot és a nagy szilárdságú kartondobozt. Az anyagok általában két fő kategóriába tartoznak: hullámosított és sajtolt karton. Ajándékcsomagolás a gyönyörű nyomtatásnak köszönhetően ajánlatos egy E hullámhosszú, hullámkarton hullámkarton csomagolás, vastagságszabályozás az 1 mm-2 mm-es, dobozos típusú hajtogatott papírtálca lehet e-típusú hullámkarton merev az erősség jó, és alkalmas a gyönyörű nyomtatásra. Ezen kívül vannak FGH és más mikro-hullámkarton is.

Másodszor, a csomagolóanyagból készült ajándék dobozok

A fejlett fa ajándékok puhábbnak érzik magukat, de még egy fokozat is. Figyelheti a tömörfa választékát, mind a környezetbarát, mind a gyönyörű, de kiemelkedő minőségű termékeket is. mint például a közös fából készült ékszerdoboz. A fából készült ékszerdoboz viszonylag egyszerű és elegáns, alkalmas az elegáns női használatra. Általában elosztva mahagóni ékszerdoboz, fenyő ékszerdoboz, tölgy ékszerdoboz, mahagóni ékszerdoboz, a leginkább jellemző a Catalpa faipari termékek. Catalpa Wood diófa, lassú növekedés, finom mintázat, erős textúra miatt. A nemzeti kézművesek képviselője, például a külföldi fenyő ékszerdoboz. Ugyanúgy, mint a nagy fényű lakk ékszerdobozok, fém ékszerdobozok, papír ékszerdobozok.

III. Ajándékdobozok bőr csomagolóanyaga

Vegyünk ékszerdobozot, Ajándékdobozok bőr ékszerdobozát általában a divat design elemeivel kombináljuk, gazdag modern légkörben átható idők ízében. Általános pontok a krokodil mintás bőr ékszerdoboz, sima bőr ékszerdoboz, gyöngy bőr ékszerdoboz. Ajándék dobozok, mint például a Laverne nagy S krokodil mintás bőr ékszerdoboz, Pandolapin bőr ékszerdoboz és kettős füles típusú gyöngy bőr ékszerdoboz reprezentatívabb.


Egy pár:PVC táskák Az alkalmazási területek is bővülnek Következő:Ajándék dobozok összességében gyönyörű és nagylelkű