Élelmiszer-csomagolás élelmiszer-biztonsági és minőségi igényeinek

- Jul 14, 2017-

Első, csomagolás film, a nemzeti előírásoknak nem silány is. Élelmiszer-ipari vállalatok először meg kell érteni a saját élelmiszer-csomagolás kell anyagot; rendszeres csomagolóüzemek csinálni egyéni feldolgozás követ. Néhány élelmiszeripari vállalatok hiánya professzionális csomagolóanyagok és alacsony költségű egyszerű folytatását időről időre volt tévesszen meg a helyzetet. Abban az esetben, kompozit táskák például sok élelmiszerek használják Vákuum csomagolás. Az ilyen zsákok anyag kell legalább egy réteg nylon. Azonban néhány összetett táska a piacon is spórol, nem nylon anyag, poliészter műanyag (PET), de mert nylon anyag, mint a PET kétszer annyiba kerül. A táska nagyon törékeny és puha, antiperforens képessége is gyenge, ami Élelmiszer csomagolás szivárgás, táskák, törött több kárt, mint jó, gazdasági veszteségek és a negatív hatás eredménye sokkal magasabb, mint a költsége olcsó táskák. Is mint az új csomagolóanyagok, Co-extrudált táskák, hét réteg kell legalább két réteg nylon, de néhány használata egy réteg nylon tartalma alacsony és néhány használja a csempészett szemetet anyag, több probléma. Ezt a fajta zsák akadály az, szegény, könnyen eltörik, intoleráns magas és alacsony hőmérséklet. A piacon jelenleg alumínium táskák, alumínium fólia táskák, hogy az élelmiszer-vállalkozás eladás a helyzetet, de is megtévesztette azonosítása és megakadályozása érdekében szükség van.

A második, élelmiszer-csomagolás élelmiszer biztonsági és minőségi követelmények teljesítésére. 1, Élelmiszeri vállalkozásoknak meg kell követelni, csomagolási táskák gyártók csomagolási fólia nemzeti szabványoknak megfelelően használni. Ha a kompozit anyag használata a zöld és a környezetbarát táska, ne használjon benzint, és egyéb káros anyagok száraz kompozit műanyag csomagolás, mert a könnyű bejutni a szennyezett élelmiszer. 2, élelmiszer-csomagolás, hogy lapos. Nem karmol, a burns, a buborékok és a ráncok, sem hűség. Simítás nem csak egy szép követelmény, hanem a minősége az élelmiszer, ha a táska nem lapos, főzés a magas hőmérséklet vagy alacsony hőmérsékleten fagyasztott élelmiszer-csomagolás, könnyű feltörni. 3, nyomtatás zöld anyagokat használni. QS szabványos követelmények, az élelmiszer-csomagolás nem kimutatható káros az emberi egészségre, a benzol oldószer, de mert a benzol oldószer, mint a környezet mentes benzol, oldószer keton-mentes árak körülbelül 30 %-os alsó és élénk, színes keménység jó, így sok csomagolási táskák is használ ilyen anyagokat, gyakran szennyező élelmiszer-problémák. 4 élelmiszertermelés üzleti csomagolóüzemek felel meg az előírásoknak, a folyamat az élelmiszer szennyeződésének elkerülése érdekében a csomagolás táska táska.

Harmadszor, a személyre szabott élelmiszer-üzlet Élelmiszer csomagolás. Csomagolási táskák vállalkozások termelési Élelmiszer csomagolás szükségleteire kell alapulnia, válassza ki a megfelelő csomagoló anyagok és a feldolgozás technológia elkerülése érdekében az ügyfelek felesleges emelkedése. Egyéb szemű táska például most számos különféle magvak termelési vállalkozás szükség gyönyörű, friss és jó vákuum műanyag csomagolás használata. Egyes vállalatok válassza a kompozit zsák, hogy az alacsony ár, de valójában a teljesítmény alkalmas különféle magvak több rétegű Co-extrudált csomagolóanyag minőségét producere a táska, a költség, és összetett a azonos. Elérni a 100 mikront, és többrétegű kompozit anyag vastagsága együtt extrudált anyag vastagsága 90 mikron, annak antiperforens, a lágyság, a frissesség, a minőségi követelmények kielégítésére, és mert az anyag az alkalmazása forró olvadék folyamat, Keverék, élelmiszer-biztonság van garantált. ,

1, vákuum Csomagoló zsákok kínai logó, megjelölt gyári név, hely, termék neve van, és "élelmiszer" szavakat világosan fel kell tüntetni. Termékeket szállította a termék ellenőrzési tanúsítványt, az élelmiszer Vákuumozható zacskó viszonylag biztonságos.

2, a szín, a porszívó zsák nem használható az élelmiszer csomagolás, a jelenlegi piacon, a sötét piros vagy fekete. Mert ez a fajta vákuumtasak gyakran újrahasznosított, az újrahasznosított műanyag gyártás. Nem nagyon biztonságos és higiénikus.

3, a gyárban vákuumtasak nincs szaga, nincs szaga, egy különleges szaga élelmiszer vákuum táskák nem használható élelmiszer-táskák. Ráadásul nem is kell egy kis ízelítőt a recyclig, és majd elő, aki tudja, mi van beiktatott előtt, különösen Élelmiszer-csomagolás kell figyelni, hogy ezen a ponton.


Egy pár:Tiszta műanyag dobozok Kerülje el a hosszú távú magas hőmérsékletű fűtést Következő:PVC táska csökkenti a hiba okozott mellett kézi mérés