Élelmiszer-csomagolás Az élelmiszeripar legszélesebb körben használatos

- Sep 26, 2017-

Az élelmiszer-csomagolás területén a rugalmas csomagolás fokozatosan mindenki javára válik. A műanyag gépfúvó gép az élelmiszer-csomagolóipar, az egyik legfontosabb mechanikus berendezés.

Jelenleg a piacon népszerű csomagolás elsősorban a műanyag, papíralapú, műanyag gépek fúvott film alapú fúvás formázó ipar a piacon nagyobb arányban, de a papíripar követelményeinek szigorúbb, környezetbarát és energiatakarékos Új mutatók a papíripar küszöbének javítása, ami papírcsomagolás piaci költségeit és árait eredményezi. Ez teszi a műanyag csomagolást a piaci részesedés a megfelelő növekedés ösztönzése a fúvott film gép műanyag-gépek fejlesztése.

Ma a fúvott film gép fejlesztése high-end technológia, fúvott film is használható élelmiszer-megőrzés és számos más alkalmazási technológia, hogy egy új fúvott film gyártási út. Fúvott film fúj egy speciális műanyag csomagolást, a használata a fejlett technológia, hogy a gyümölcs és a zöldség tartós kibocsátás. A szociális termékek és a környezeti igények kielégítése érdekében a műanyagfilmfúvó gép tovább fejleszti a fejlett technológiát, beállítja az ipari modellt, és előmozdítja a műanyagiparat a csúcsminőségű előrelépéshez.

A fúvott film gép műanyagipar gyártott egy új típusú filmfúvó gépfilm fúvógép, pe hab filmfúvó gép, többrétegű összetett fúvott film gép, színes fólia fúvott film gép, hőre zsugorodó film fújt film gép, stb, hogy megfeleljen A piac számos termék, csomagolás, high-end fúvott film minősége, hogy megnyerjük a jó hírű áruk csomagolását.

Az élelmiszerek minősége és biztonsága közvetlenül befolyásolja a nemzeti egészségügyet, a csomagolást mint az élelmiszerek fontos részét, a gyárban a termékben, hogy fontos szerepet játsszon a minőségi védelemben. Jinan Lan fény kombinálva a vonatkozó előírások a meglévő élelmiszer-csomagolás csomagolás vizsgálati elemek, és egy rövid bevezető a megfelelő érzékelő berendezés.

A műanyag csomagolást, mint a jelenlegi mainstream csomagolást, széles körben használják különféle típusú csomagolásban, különösen az élelmiszeripari alkalmazásokban. A folyékony / félig folyékony élelmiszerek, porított élelmiszerek, szilárd élelmiszerek stb. Napi fogyasztása elsősorban műanyag csomagolás. Gyakran használt élelmiszer csomagolóanyagok polietilénben, polivinil-kloridban, polipropilénben, poliészterben, polivinilidén-kloridban és polikarbonátban; különböző anyagok eltérő alkalmazásának különböző jellemzői miatt eltérőek, rendszerint az anyagot az aktuális igényeknek megfelelően használjuk fel. A komplex különböző jellemzői együtt használják.

Az élelmiszerek minősége és biztonsága közvetlenül befolyásolja a nemzeti egészségügyet, a csomagolást mint az élelmiszerek fontos részét, a gyárban a termékben, hogy fontos szerepet játsszon a minőségi védelemben. Különösen az "élelmiszerbiztonsági törvény" bevezetésével az élelmiszeripar már nem csak az élelmiszerek biztonsága miatt aggódik, az élelmiszer-csomagolás biztonsága ugyanilyen fontos. Kína államigazgatása minőségi felügyelet 2006-ban elindítani az élelmiszer-csomagolás QS tanúsítás és a piacra jutási munka, a használata műanyag csomagoló termékek élelmiszer-termelési engedély és a piacra jutási rendszer. Az élelmiszer-csomagoló termékeknek összhangban kell lenniük az "élelmiszer-csomagoló tartályokkal és más gyártási engedélyes termékekkel" és "élelmiszercsomagoló tartályokkal és más termékekkel, amelyek gyártási engedély-jóváhagyási szabályokkal" rendelkeznek; a kapcsolt vállalkozásoknak termékinformáción kell alapulniuk a csomagolás teljesítményének tesztelésére és az értékelésre ahhoz, hogy biztosítsák a képesített termékek folyamatos gyártásának fenntartását.


Egy pár:Ajándékdobozok javítják a termékminőséget Következő:Kozmetikai doboz Hosszú élettartam, Erős, Kiváló munkásság