Nem könnyű, hogy összeálljon élelmiszer, nem könnyű deformáció olajtermékek Élelmiszer-csomagolás

- Aug 03, 2017-

A mindennapi életben alapvetően kerülünk a napi csomagolás élelmiszer, aggódik a csomagolás, a tápanyag-összetétele-a táblázat? A legtöbb ember úgy gondolja, hogy a fogyás és az izom növekedése tápanyag táblázat használata. Valójában egy ésszerű diéta valóban változtatni a tömeg, de ez tényleg fontos szerepet játszik a meghatározó az életed, a következő 30 évben, az életminőség.

Vannak sok élelmiszer, amely vákuum zsákokba kell csomagolni. Például a ropogós törékeny élelmiszer, könnyen agglomerátum élelmiszer, könnyen deformáció olajtermékek éles szélek és sarkok vagy nagyobb keménység lesz szúrt a vákuum Élelmiszer-csomagolás élelmiszer. Miután az élelmiszer vákuum töltött, a felfújható nyomás a zsákban nagyobb, mint a légköri nyomás kívül a táska, amely hatékonyan megakadályozhatja az élelmiszer aprítás és deformáció, és nincs hatással a megjelenését, és nyomtatás dekoráció a zsák. A felfújható Vákuumozható zacskó tele van egy keverék, nitrogén, szén-dioxid, oxigén, vagy két-három gáz keveréke, vákuum után. Nitrogén merre inert gáz, töltés hatása, hogy a táska fenntartani a pozitív nyomás, hogy megakadályozzák a táska kívül a levegő a zsákba, az élelmiszer védő szerepet játszanak. Szén-monoxid oldott különféle típusú zsír vagy víz, savas gyenge szénsav kialakulását gátolja a penész, baktériumok és egyéb mikrobiális aktivitás a korrupció. Oxigén az a hatása, gátolja a növekedést és az anaerob baktériumok szaporodását, a frissesség és a színes gyümölcs és zöldség, és a magas koncentrációjú oxigén tartani a friss húst friss.

Műanyag zacskók Élelmiszer-csomagolás oszlik, és nem - élelmiszer-csomagolás, nem - élelmiszer-csomagolás vannak leginkább újrahasznosított hulladék műanyag zsákokat és a festékek készült, amely ólom, arzén és egyéb káros anyagok, ha csomag élelmiszer, majd emberi egészségre bizonyos kárt okoz. Ezért a rendszeres élelmiszer csomagoló zacskók, jobb.

Ezen túlmenően a beszerzési és az élelmiszer-csomagolás használata figyelmet kell fordítaniuk a következő pontokat:

(1) az élelmiszer műanyag csomagolóanyagok színe fehér, más színű műanyag zacskók a piaci áramlását nem lehet használni a csomagolás közvetlen import élelmiszer;

(2) az élelmiszer csomagolás érzést sima, kézzel rázzuk hang éles;

(3) az élelmiszer-csomagolás esetén tűz gyúlékony, miután a tűz éget továbbra is.

Élelmiszer csomagolási táskák, biztonsági első, minőség-ellenőrzést, a csomagoláson választási Yu Li, Yu Lee, választási vesz pihenés bebiztosított ember.


Egy pár:Ajándék dobozok, a karbantartás, merevség Következő:Baba termékek csomagolására gondosan kiválasztott