Élelmiszer-csomagolás Fenntartja a képességeinek megfelelő termelést

- Oct 11, 2017-

Az élelmiszerek minősége és biztonsága közvetlenül befolyásolja a nemzeti egészségügyet, a csomagolást mint az élelmiszerek fontos részét, a gyárban a termékben, hogy fontos szerepet játsszon a minőségi védelemben. Jinan Lan fény kombinálva a vonatkozó előírások a meglévő élelmiszer-csomagolás csomagolás vizsgálati elemek, és egy rövid bevezető a megfelelő érzékelő berendezés.

Élelmiszer-csomagolás, mint a jelenlegi mainstream csomagolás, széles körben használják a különböző típusú áruk csomagolásán, különösen az élelmiszeripari alkalmazások fel. A folyékony / félig folyékony élelmiszerek, a porított élelmiszerek, a szilárd élelmiszerek stb. Napi fogyasztása elsősorban élelmiszercsomagolás. Gyakran használt élelmiszer csomagolóanyagok polietilénben, polivinil-kloridban, polipropilénben, poliészterben, polivinilidén-kloridban és polikarbonátban; különböző anyagok eltérő alkalmazásának különböző jellemzői miatt eltérőek, rendszerint az anyagot az aktuális igényeknek megfelelően használjuk fel. A komplex különböző jellemzői együtt használják.

Az élelmiszerek minősége és biztonsága közvetlenül befolyásolja a nemzeti egészségügyet, a csomagolást mint az élelmiszerek fontos részét, a gyárban a termékben, hogy fontos szerepet játsszon a minőségi védelemben. Különösen az "élelmiszerbiztonsági törvény" bevezetésével az élelmiszeripar már nem csak az élelmiszerek biztonsága miatt aggódik, az élelmiszer-csomagolás biztonsága ugyanilyen fontos. Kína államigazgatása minőségi felügyelet 2006-ban elindítani az élelmiszer-csomagolás QS tanúsítás és piacra jutási munka, az élelmiszer-csomagolás termékek használata az élelmiszer-termelési engedély és a piacra jutási rendszer. Az élelmiszer-csomagoló termékeknek összhangban kell lenniük az "élelmiszer-csomagoló tartályokkal és más gyártási engedélyes termékekkel" és "élelmiszercsomagoló tartályokkal és más termékekkel, amelyek gyártási engedély-jóváhagyási szabályokkal" rendelkeznek; a kapcsolt vállalkozásoknak termékinformáción kell alapulniuk a csomagolás teljesítményének tesztelésére és az értékelésre ahhoz, hogy biztosítsák a képesített termékek folyamatos gyártásának fenntartását.

A barrier teljesítmény a gáz, a folyadék és egyéb permeátum gátló hatása tekintetében a csomagolóanyagra vonatkozik. A barrier teljesítmény tesztek közé tartoznak a gáz (oxigén, nitrogén, szén-dioxid stb.) És vízpára-átvitel tulajdonságainak vizsgálata. A barrier teljesítmény fontos tényező, amely befolyásolja a termék minőségét az eltarthatósági idő alatt. Ez is fontos referencia az eltarthatósági idő elemzéséhez. Ezzel a teszttel megoldhatja az olyan problémákat, mint az oxigén vagy a vízgőzérzékenység okozta oxidáció és károsodás.

Jelenleg az iparág általánosan használt gázzáró teljesítményt vizsgáló berendezése két vizsgálati elvre oszlik: nyomás-módszer és izobár módszer.

Az élelmiszer-csomagolóanyagokat vagy tartályokat a vízgőz-barrier-teljesítmény teszteléshez a nedvességáteresztő berendezéssel kell kiválasztani. Közös vizsgálati elv, amely csésze és érzékelő módszer, amelyben az elv az érzékelő berendezések, beleértve az elektromos érzékelő módszer, infravörös érzékelő módszer és páratartalom érzékelő módszer három.


Egy pár:Kozmetikai doboz Hosszú élettartam, Erős, Kiváló munkásság Következő:PVC táskák tudományos és biztonsági