Élelmiszer-csomagolás tartani a textúra, szín, íz, táplálkozás, a tárolt anyag

- Aug 15, 2017-

A fejlődés az élet elválaszthatatlanok a fejlődés a tudomány és a technológia, az élelmiszeripar számára sem kivétel. Élelmiszer-besugárzás sterilizálás, élelmiszer-csomagolás gyümölcs és zöldség, légkondicionáló, csomagolás, aszeptikus csomagolás, mikrohullámú sütő, fűtőberendezés, mechanikus kicsontozott és más élelmiszer-feldolgozási linkek technológiai fejlesztés által előidézett technológiai áttörést.

A Járműklíma-technika, nitrogén, oxigén, szén-dioxid, etilén és egyéb összetevők a légkörben aránya, és a légzés, a sejtek csökkentésére azáltal, hogy visszaszorítja a légzés, a sejtek, hogy ez az alvó közelében állami helyett a sejt halál állapota, élelmiszer-csomagolás, amely sokáig a tárolási textúra, szín, íz, táplálkozás és más alapvető, változatlan tartani, és így elérni a hosszú távú megőrzése hatása lehet. Még akkor is, ha a friss tárolás a nyitott légkondicionáló friss környezetből, a sejt élet tevékenységek továbbra is a szokásos környezet a szabályos metabolikus ráta nem hamarosan érett és a korrupt.

Aszeptikus csomagolás élelmiszer utal, hogy a termékeket, amelyeket kereskedelmi szempontból steril, zárt steril tartályban, steril környezetben perfused sterilizálás után és csomagolt konténerek lezárva, töltés után ismételt fertőzés elkerülése érdekében Tartósítószerek, csomagolási módokat, hogy hosszabb eltarthatósági hűtés nélkül.

Is ismert, mint "élelmiszer expozíció" vagy az "ionizáló sugárzás sterilizálás", utal, hogy az élelmiszer ingyenes sugárzásnak kitett. Ez a folyamat megszünteti a mikrobák, baktériumok, vírusok Élelmiszer-csomagolás vagy kis rovarok élelmiszer. Más alkalmazások is gátolja a csírázás, késedelem, gyümölcs érési, gyümölcs juice-termelésére és fokozza a folyadékpótlás. A sterilizálás alapelve az energia az elektromágneses sugárzás, hogy elpusztítsa a szerkezet a DNS szerkezetének, így a mikrobiális is, nem is szaporodnak, de is okozhat a növényi csíra növekedését és differenciálódását megállni. Kezdetben élelmiszer-besugárzást technológia ítélték egy ígéretes megoldás az élelmiszer-biztonság. De a nyilvánosság kétségek, élelmiszer-csomagolás a vakság, az ellenzék, magas költsége és marketing, így ez a technológia rejlő lehetőségek hiánya nem lehet lejátszani. Még nagy tudományos áttöréseket nem törölheti az akadályokat.

Az elektronikus technológia gyors fejlődése sok új analitikai műszerek ikrát rakott. Ezekkel a speciális eszközök, emberek képesek megérteni, mi élelmiszer, a molekuláris szinten, ez a folyamat az új élelmiszerek élelmiszer-csomagolás és új csomagolás kikövezte az utat.

Mikrohullámú sütő főző edény, használó élelmiszer felvenni a mikrohullámú energia a mikrohullámú mezőt a hő maga. Mikrohullámú sütő mikrohullámú sütő generátor mikrohullámú generált a mikrohullámú sütő üregben egy mikrohullámú sütő elektromos mező, és néhány intézkedést, hogy a mikrohullámú sütő elektromos mező egyenletesen egyenletesen elosztott üreg, az ételt a mikrohullámú sütő elektromos a mező a irányít központ-ból a főzési idő és a mikrohullámú sütő elektromos térerősség elvégzésére különféle főzési folyamat által ellenőrzött élelmiszer-csomagolás. 1997-ben több mint 90 %-a amerikai háztartások már mikrohullámú sütők. Ez azt mutatja, hogy a kényelem a modern családok prioritássá vált.


Egy pár:Kültéri, mind a könnyű és szép csomagolás Következő:PVC táska színes, gazdag és változatos, szép minták