Élelmiszer csomagolás különböző teljesítmény és a jobb igényeinek ügyfelek

- Jul 05, 2017-

Élelmiszer csomagolás egészségügyi előadás

Beleértve a bepárlási maradékot (ecetsav, etil, n-hexán) kálium-permanganát fogyasztásának, nehézfémek, decolorization teszt. Bepárlási maradékot az élelmiszer csomagolási táskák, ecet, bor, olaj és egyéb folyékony csapadék maradékanyag felhasználása során tükrözi, a nehézfémek, maradványok és nehézfémek lehetősége lesz káros hatást az emberi egészségre, az a maradék közvetlenül befolyásolja a szín, az élelmiszer-, íz- és más élelmiszer-minőség.

Lebomlás teljesítmény

Szerint a különböző típusú termék lehet osztani könnyű pusztulása, biológiailag lebomló, környezetkárosodás típus. A lebomlás teljesítmény is tükrözi, hogy a termék azon képessége, hogy fogadják el a környezetet a hulladék felhasználása után. A lebomlás teljesítmény jó, ha a zsák break, osztani és rontja az intézkedés alapján a fény és a mikroorganizmus, és végül válik a törmelék, amelyet a természeti környezet. Ha nem jó a lebomlási nem fogadunk el a környezetben, így képezve egy "fehér környezetszennyezés".

Élelmiszer csomagolás összetett film táska vizsgálati elemeket az alábbi kategóriákba sorolják:

Megjelenése legyen lapos, nem karcolások, égések, buborékok, olaj, és a ráncok, hő tömítő szinten, nem üres pecsét. A film nem kell a repedések, a pórusok és a kompozit réteg választja. Nincs szennyeződés, idegen test zsír és egyéb szennyezés.

Táska áztató folyadék, nincs illata, illata, zavarosság és fehérítő jelenség.

Az élelmiszer-higiénia jogszabály előírja, hogy a típusú élelmiszer csomagolási táskák fel kell tüntetni a címkén vagy a termék kartondobozok különböző termékek: név, származási, gyári név, hely, kapcsolat, gyártási dátum, sorozatszám vagy kód, Leírás vagy tömeg stb, recept, vagy a fő összetevők, szavatossági ideje, élelmiszer vagy használata módszerek. Gyártási engedély számát, egészségügyi engedélyének számát, ha a rendszer tanúsítási jelöléssel kell ellátni, a szabványos szám végrehajtásának.

Élelmiszer csomagolási táskák, mikor mi látogat a mall lesz nagy zsák élelmiszer, különböző élelmiszer is szült a gyors fejlődés a Élelmiszer-csomagolás, különböző anyagokból, különböző méretű, különböző felületek, különböző teljesítményű és jobban megfelelnek a az ügyfelek igényeinek, majd a végén milyen hatásai a csomagolás élelmiszer? Élelmiszer-csomagolás élelmiszer csomagoló zsákok, mint a neve is sugallja van, arra, hogy a drámai hatás, sokan, gyakran az élelmiszer, hogy megakadályozzák extrudálás, lökés, rezgés, hőmérséklet és más értékes előadás, valamint vákuum Élelmiszer-csomagolás élelmiszer feladata van jó-hoz meghosszabbít a polc élet, az is a legalapvetőbb funkció. Jólét kereskedelmi és ipari vállalkozások közötti verseny annyira intenzív, az élelmiszer csomagolási táskák került elő, hogy elősegítik a gazdasági hatás, választ-hoz létrehoz több textúra tapasztalat, a márka image, a különböző anyagok révén a termék, vannak is különböző modell kiválasztása, és a csoport, a termék jellemzői és a vállalati kultúra propaganda csoport stílusú design elősegítésére a marketing hatása jobb. A kiélezett verseny a piacon Élelmiszer-csomagolás-gyártók is szembesülnek a soha nem látott provokáció, nem csak a táskát az élelmiszer-csomagolás hatékonyság, de is javítja a marketing hatása játszani, Baidu optimalizálás, anyag kiválasztása, design, a a feldolgozás támogatása a csomag csoport funkciót.


Egy pár:PVC táska vastagabb, annál magasabb az ár annál magasabb az ár Következő:PVC táska, nekünk termékek, a termékek minőségének javítása