Élelmiszer-csomagolás sokáig lehet helyezni

- Jun 23, 2017-

Friss - technológia a gyümölcs- és zöldségágazat vezetése

A Járműklíma-technika, nitrogén, oxigén, szén-dioxid, etilén és egyéb összetevők a légkörben arányát, és a légzés, a sejtek csökkentésére azáltal, hogy visszaszorítja a légzés, a tárolt sejtek. Úgy, hogy a közelben szunnyadó állapotban, élelmiszer-csomagolás helyett a sejt halál állapota, amely lehet sokáig tartani a tárolási textúra, szín, íz, tápanyag-összetételre és más alapvető változatlan marad, és így elérni a hosszú távú megőrzése hatás. Még akkor is, ha a friss tárolás a nyitott légkondicionáló friss környezetből, a sejtek életben tevékenységét marad a természeti környezet, a normális anyagcsere, hamarosan nem érett és sérült.

2 aszeptikus csomagolás, a tárolás és a szállítás technológia

Aszeptikus csomagolás élelmiszer utal, hogy a termékeket, amelyeket kereskedelmi szempontból steril, sterilizálás, zárt steril tartályban perfused steril környezetben, és zárt konténerek, töltés-hoz megakadályoz ré hang-fertőzés, tartósítószerek, csomagolás után módszerek, amelyek eléréséhez hosszabb eltarthatósági hűtés nélkül.

3 az élelmiszer-besugárzás

Is ismert, mint "élelmiszer expozíció" vagy az "ionizáló sugárzás sterilizálás", utal, hogy az élelmiszer ingyenes sugárzásnak kitett. Ez a folyamat lehet kiküszöbölni a mikrobák, baktériumok, vírusok vagy a kis rovarok élelmiszer. Más alkalmazások is gátolja a csírázás, késedelem, gyümölcs érési, gyümölcs juice-termelésére és fokozza a folyadékpótlás. A sterilizálás alapelve az energia az elektromágneses sugárzás, hogy elpusztítsa a biológiai szerkezete a DNS, hogy megállítja a növekedését és differenciálódását Élelmiszer-csomagolás, hogy a mikrobiális is, nem lehet tovább szaporodnak, de is tud okoz a növényi csíra. Kezdetben élelmiszer-besugárzást technológia ítélték egy ígéretes megoldás az élelmiszer-biztonság. De kétségek a nyilvánosság, a vakság, az ellenzék, a magas költségek és a sikertelen marketing, hogy ez a technológia rejlő lehetőségeket nem lehet lejátszani. Még nagy tudományos áttöréseket nem törölheti az akadályokat.

Modern élelmiszer elemzés technológia

Az elektronikus technológia gyors fejlődése sok új analitikai műszerek ikrát rakott. Ezekkel a speciális eszközök, emberek megértsék az élelmiszer, a molekuláris szinten, ez a folyamat az élelmiszeripari termékek és az új termékfejlesztés kikövezte az utat.

5 mikrohullámú sütő

A mikrohullámú sütő egy főzőberendezés, használó élelmiszer felvenni a mikrohullámú energia a mikrohullámú mezőt és a hő, maga. Mikrohullámú sütő mikrohullámú sütő generátor mikrohullámú sütő, egy mikrohullámú sütő elektromos mező, és néhány intézkedést, hogy a mikrohullámú sütő elektromos mező az üreg egyenletesen elosztott, élelmiszer-csomagolás az étel a mikrohullámú sütő mikrohullámú sütő üreg keletkezett elektromos mező vezérli a irányít központ-ból a főzési idő és a mikrohullámú sütő elektromos mező erőssége, a különböző főzési folyamat elvégzésére. 1997-ben több mint 90 %-a amerikai háztartások már mikrohullámú sütők. Ez azt mutatja, hogy a kényelem a modern családok prioritássá vált.

6 mechanikus kicsontozott csirke

Mechanikus csirke csont gyorsan kap alot-ból csont csirke, így a csirke lehet tenni a legkülönfélébb formájú alacsony költséggel. Mindannyian ismerik a Mai Le csirke mechanikus csontok csirke fejlesztési alapul. 1992-ben, az Egyesült Államokban több, mint a marhahús marhahús-fogyasztásra.

7 mezőgazdaság "zöld forradalom"

Az 1960-as években néhány nyugati fejlett országok gabonafajták magas hozamú és mezőgazdasági technológiák részein Ázsia, Afrika és Dél-Amerikában, a technológiai változás az élelmiszer-termelés elősegítésére. De a széles körű használatát műtrágyák, növényvédő szerek és a talajromlás vezet. Az 1990-es évek elején megállapították, hogy a magas szintű ásványi anyagok és vitaminok, a magas hozamú gabona nagyon alacsonyak voltak, és a vitaminok és ásványi alultápláltság meggyengült képes ellenállni a fertőző betegségek, és vegyenek részt a fizikai munka, élelmiszer Csomagolás szakiskolában egy ország munka termelékenysége csökkenti a fenntartható fejlődése a gazdasági, blokkolja. A második zöld forradalom az ötlet az volt, hogy a fő célja az volt, hogy ápolják az új fajták növények, amelyek mind a produktív, mind a gazdag vitaminokban és ásványi anyagok a fejlődő országok számára a nemzetközi erők segítségével.

Alkalmazása a növényi fehérje, az élelmiszer

Növényi fehérje egyfajta fehérje, a forrás van kivonat-ból a növény, a táplálkozás és az állati fehérje hasonló, de könnyebben emészthető. A legtöbb gazdag növényi fehérje a szója. De a diéta Élelmiszer-csomagolás növényi fehérje és állati fehérjét enni. Sok növényi fehérje lehet hozzászokott helyettesít állati fehérjék, melyik szolgáltat egy lehetséges megoldás, hogy sok probléma a cím fenntartható mezőgazdasági fejlődés.

9 géntechnológiával módosított élelmiszer

Az úgynevezett géntechnológiával módosított élelmiszer a géntechnológia technológia átadni egy vagy több exogén gének egy adott szervezet, és hogy hatékonyan a megfelelő termék (peptid vagy fehérje), ez a folyamat Élelmiszer-csomagolás úgynevezett transzgénikus. Géntechnológiával módosított szervezetek élelmiszer előállítására nyersanyagként a géntechnológiával módosított élelmiszerekről.

10 élelmiszer és az egészség közötti kapcsolat

Élelmiszer- és egészségügyi elválaszthatatlanul kapcsolódnak, a folyamatos fejlesztés, tudomány, emberek megértése az élelmiszer-egészségügyi jelentősen megváltozott. Az emberek egyre inkább tudatában a különböző hatások a különböző tápanyagok, az emberi szervezetre, de is jobban megértsék, hogyan felszívódik és metabolizálódik, az emberi test megadása után az élelmiszer, és a jövőben, az emberi egészség élelmiszer kapcsolódik.


Egy pár:Játék tároló dobozok játékok szépen elhelyezni Következő:Átlátszó műanyag dobozok növelése termék hozzáadott érték