Arcvédők, jobb választás, mint az arcmaszkok

- Jun 02, 2020-

主图1.jpg主图2

Arcvédők, jobb lehetőség, mint az arcmaszkok

A védőálarcok hiányának növekedésével, különösen azóta, hogy az olyan nyugati országok, mint az Egyesült Államok és Európa, elvetették a maszkok viselésének gondolatát, és árat fizettek a halálozások és fertőzések számáért. Vannak más lehetőségek a perifériák számára, amelyekre az emberek számíthatnak.

Miután ilyen intézkedéseket hoztak a halálos COVID-19 betegséget okozó SARS-CoV-2 koronavírus terjedésének megakadályozására, sok orvosi személyzet már műanyag arcvédőt is használ.

Orvosi szakértők egy csoportja szerint az arcvédő helyettesítheti a maszkot, hogy kényelmesebb legyen, és hatékonyabban megakadályozza a COVID-19-et. A jelentést az American Medical Association folyóiratában tették közzé.

Dr. Eli Perencevich, az Iowai Egyetem vezetői csoportja a Thai Medical News-nak elmondta: a GG-nek; a gyorsan és gazdaságosan előállítható és terjeszthető arcvédőknek része kell lennie annak a stratégiának, amely biztonságosan és jelentősen csökkenti a közösség terjedését."

Bár az Egyesült Államok Betegségmegelőzési és Megelőzési Központja áprilisban kezdte el népszerűsíteni a maszkok használatát a COVID-19 terjedésének megakadályozására, a&laboratóriumi tesztjei azt ajánlották, hogy a maszkok csak a vírus méretű aeroszolrészecskéket szűrjék."

Az Iowai Egyetem Belgyógyászati ​​Klinikáján és az iowai Virginia Egészségügyi Rendszer három orvosa szerint GG: Az arcvédők jobb választás lehet."

A vírus terjedésének leghatékonyabb megállításához a maszknak az álla alá kell nyúlnia. Az iowai csapat tagja azt mondta, hogy a füleket is el kell takarnia, GG. A homlok és a pajzs fejhallgatója között ne legyen szabad rés."

Hozzátették, hogy az arcmaszkoknak számos előnye van az arcmaszkokkal szemben. Először is, végtelenül újrafelhasználhatók, és csak szappannal és vízzel vagy szokásos fertőtlenítőszerekkel kell tisztítani. A védőburkolatok általában kényelmesebbek, mint a maszkok, és gátat képeznek, amely megakadályozza, hogy az egyének könnyen megérintsék az arcukat.

Hasonlóképpen, amikor beszélnek, az emberek néha lehúzzák a maszkokat, hogy megkönnyítsék a dolgokat, de maszk viselése nem szükséges.

Hasonlóképpen, az arcmaszk használata arra is emlékezteti az embereket, hogy tartsák meg a társadalmi távolságot, de láthatják az arckifejezéseket és az ajkak mozgását a hang észleléséhez.

Egy szimulációs vizsgálat során, amikor egy 18 hüvelykes távolságon belül köhögő szimulált egészségügyi dolgozó felvett egy maszkot, bebizonyosodott, hogy a maszk 96% -kal csökkentheti a vírus azonnali expozícióját.

Amikor a vizsgálatot megismételték a jelenleg ajánlott 6 láb fizikai távolságon, a maszk 92% -kal csökkentette a belélegzett vírust.

Dr. Perencevich és munkatársai arra figyelmeztetnek, hogy azonban nem végeztek kutatásokat annak megállapítására, hogy a maszk hatékonyan megakadályozza-e a kilélegzett vagy köhögött vírus terjedését a fertőzött viselőtől, és remélik, hogy ezt kivizsgálják.

A kutatók hangsúlyozzák, hogy a társadalmi elidegenedés és a kézmosás mellett a maszkoknak csak a fertőzés-ellenőrzési erőfeszítések részét kell képezniük.

Meg kell jegyezni, hogy az orvosi kutatók szerint még akkor is, ha a vakcina garantálja a koronavírus elleni 100% -os ellenállást, soha nem fognak beavatkozni, ezért a maszknak nem szabad megfelelnie ennek a szabványnak.

New York-i sürgősségi orvos elolvasta az új jelentést, és egyetértett abban, hogy&"józan ész GG"; intézkedések elengedhetetlenek a fertőzés megfékezéséhez.

Azt mondta:" Az egyik leghatékonyabb módszer, különösen az arcmaszkok és az arcvédők korlátai miatt, az arcvédők használata. Bár nincsenek kemény tesztek vagy adatok az arcmaszkok hatékonyságáról, hamarosan felhasználják az influenza korai adatait (ez is szétszórt) Van remény. Nyilvánvaló, hogy amikor elidegenítjük idegenségünket, a kórházi környezetben elért sikereik megalapozzák hatékonyságukat a közösségi környezetben.Egy pár:Amennyiben az emberek viselnek műanyag face shield? Következő:Találkozhatunk a Guangzhou-i Nemzetközi Járványmegelőző Anyag- és Eszközvásáron?