Arcvédő és Changfeng csomagolás

- Jun 01, 2020-

IMG_20200528_152943.jpg

Arcvédő és Changfeng csomagolás

A Dongguan Changfeng Packing Products Co., Ltd. a PET, PVC, PP műanyag csomagolódobozok gyártására specializálódott, amely 13 éves, gazdag gyártási tapasztalattal rendelkezik. A COVID-19 kitörése után először műanyag védőpajzsot kezdtünk gyártani. Mivel az arcvédő nagyon hasonlít a korábbi csomagoló dobozaink anyagához és folyamatához. Ezenkívül a Changfeng cégnek 1785 négyzetméter pormentes műhelye van; 0.5μm3500000PCS; 5.μm20000PCS. Napi 500 000 arcvédő termeléssel nagyüzemi arcvédő gyártó üzem Kínában. Ami a legfontosabb, hogy termékeinket 100% -ban teljes körűen ellenőrzik, ami megfelel Európa, az Egyesült Államok és Kína minőségi követelményeinek. És megszerezték a TÜV Rheinland CE tanúsítványt és az FDA tanúsítást.

Ezenkívül a TÜV Rheinland sikeresen átment a gyári ellenőrzésen, és megkaptuk a REACH vizsgálati jelentést és a Kína szabványosítási jelentését is.

A Changfeng májusban kifejlesztett egy új műanyag szájpajzs nevű terméket, amelyet a járványvírus későbbi szakaszában alkalmaznak, és ehhez kapcsolódó szabadalmakat szerzett be. A műanyag szájvédőt széles körben használják vendéglátásban, szépségszalonokban, fogorvosokban és más területeken. Hatékonyan megakadályozhatja a közszolgálati személyzet ételbe vagy levegőbe fröccsenését. A védő arcvédő és a műanyag szájvédő hatékonyan blokkolja a COVID-19 vírust. A termékeket nagy mennyiségben értékesítik az Egyesült Államokban, Európában, Délkelet-Ázsiában és a világ más országaiban, ami pozitívan járul hozzá a nemzetközi járványmegelőzéshez és -kontrollhoz.Egy pár:Kell-e minden embernek arcvédője? Következő:- Mikor lesz oltásunk? - A Covid-19 oltással kapcsolatos kérdések és válaszok megértése