Elektronikus doboz rögzített védőhatás

- May 11, 2017-

Elektronikus doboz A digitális elektronikus doboz készítése előtt először meg kell érteni annak definícióját, valamint a tudomány és a technológia folyamatos fejlesztését a számítógép megjelenésével, majd vezetni kell, beleértve a kamerát, MP3, U lemezeket, kommunikációs eszközöket, elektronikus Box mobil eszközök A termék logójának rögzítésére, az intelligens termékek növekedésére, az Electronic Box-ot együttesen digitális termékeknek nevezik.

Elektronikus doboz A digitális termékek számos hiányossága meghatározza a csomagolás jellemzőit, a Nanjing első Hee csomagolása a következőképpen foglalható össze:

1. A termék részei egyre kifinomultabbak, nem lehetnek erős ütközés és extrudálás, akkor a csomagolóanyagnak kötelezőnek kell lennie a karton használatára, a vastagság bizonyos mértékig, az elektronikus dobozban a bélés védő szerepet játszhat, nem okoz ütközés a dobozban Shaking és így tovább.

2. A tábla leginkább félhet a nedves könnyű rövidzárlattól, vagy a doboz oxidációjának fém felülete nedvességálló funkciót igényel, az általános kartont lefedik, elektronikus doboz, vagy külső műanyag fólia van, szerepet játszani.

3. por és más szennyeződések a szennyezés és a statikus elektromosság elkerülhető a dobozban, általában használt mennyország és föld fedél és könyv doboz tömítés jobb, amíg a munka megfelel a szabványoknak, elektronikus doboz olyan hosszú ideig, hogy elérjék a kívánt eredményeket.

4. A magas hőmérsékletű környezet az alkatrészek instabilitásának egy részéhez vezet, ami befolyásolja a felhasználást. Ez nem oldható meg egyedül a csomagoláson, és a raktárhelynek sokat kell tennie, a szállítmányozáskor a szállítmányozáshoz és tároláskor a hullámkartonban lesz telepítve.

Elektronikus doboz Ezek a problémák a digitális elektronikus termékcsomagolás tervezési ideje, hogy fontolja meg, és tudomásul veszik, hogy a csomagolás elsődleges funkciója a védelmi hatás, ezen az alapon párosulva a gyönyörű kép, doboz szerkezete és anyaga a legnagyobb hatással A két szempont a a tervezés nemcsak a megjelenítés, a szállítás és a szállítás megkönnyítésére, hanem az újrafelhasználás értékének megteremtésére is, összhangban a fogyasztás zöld koncepciójával.


Egy pár:Baba termékek csomagolására gondosan kiválasztott Következő:Ajándék dobozok szebbek a márkajelzés javítása érdekében