Szüksége van a gyermekemnek arcvédőre?

- Jun 23, 2020-

children face shield.jpgSzüksége van a gyermekemnek arcvédőre?


Az új koronavírusnak köszönhetően az arcvédők gyorsan elengedhetetlenek lettek a kanadai szekrényekben.

Május 20-án Dr. Tan Lisha tiszti főorvos hivatalosan orvosi maszkok és nem orvosi arcvédők használatát javasolta, hogy megakadályozzák a légzőcseppek terjedését a test és a kézmosás távolságán túl.

Most a szülők arra gondolnak: vajon gyermekeimnek nyilvános arcvédőt kell-e viselniük?

A két évesnél idősebb gyermekeknek nyilvános helyeken nehéz elidegeníteni arcvédőt.

A Betegségmegelőzési és Megelőzési Központ (CDC) szerint kétéves kor alatti gyermekek és bárki, akinek nehézlégzése van, vagy aki segítség nélkül nem tudja eltávolítani a maszkot, ne viseljen maszkot.

Dr. Dina Kulik gyermekorvos elmondta, hogy ez elsősorban a fulladás megelőzésére szolgál, ugyanakkor úgy véli, hogy a két év alatti gyermekeknél is nehéz arcvédőt viselni anélkül, hogy megérintenék és megmozdulnának.

GG quot; Nem tudtam, hogy' - mondta Kurik.

Kulik elmondta, hogy azoknál a gyermekeknél, akik különösen hátborzongatóak vagy nem szeretik az arcukon lévő dolgokat, biztonságosabb, ha teljesen lemondanak a maszkról, de ügyeljenek arra, hogy ne legyenek közel más emberekhez, és ne érintsenek tapintható felületeket.Egy pár:Szingapúr kötelező vendéglátóipari létesítmény alkalmazottak viselnek maszkok Következő:5 építész arcmaszkokat tervez az új koronavírus hatására