Nem Face Shield egyre népszerűbb?

- Aug 10, 2020-

face protection shield (1).jpg

Az arcvédő egyre népszerűbb lesz?

Az elmúlt néhány hónapban, újrafelhasználható ruhával maszkok váltak általánossá, mint a védő intézkedés terjedését Covid-19. Most, négy hónappal a világjárvány után, egyre többen vizsgálják a műanyag arcpajzsok használatát.

 

Dr. Amesh Adalia, a Johns Hopkins Egyetem Egészségügyi és Biztonsági Központjának vezető tudósa azt mondta: "A maszkot viselő emberek gyakran megérintik az arcukat, de az arcvédő viselése nem nagy probléma." "Az arcvédő újrafelhasználható. Igen, nincs szükség [gépi mosásra], egyszerűen mosható."

 

Adalja szerint csak annyit kell tenned, hogy szappannal és vízzel mosol kezet. Ezen túlmenően, ahogy Adalja rámutatott, a védőburkolat csak nagyobb felületet biztosít. Azt mondta, hogy amellett, hogy az orr és a száj, "arc pajzsok is védi a szemét, ami egy módja a fertőzés. Ami a kényelmet illeti, az embereket is megfojthatják."

 

Egy másik előnye az arcvédő: más emberek láthatják a száját, ami nagyon fontos az ajakolvasás, de az is hasznos, ha csak azt szeretné, hogy mások tudják, hogy mosolyog. Első pillantásra, az arcvédő néz meglepő, de néhány ember azt mondják, ugyanez igaz a műtét és ruhával maszkok, csak néhány hónappal ezelőtt. Ha érdekli ez a védőeszköz, kérjük, tartsa görgetés közben néhány felső maszkok az interneten.

Segítségével hab haj szalagok és rugalmas szalagok, ezek nagyon kényelmes, és egy elég nagy védőburkolatot, így nem érzi magát túl kitéve oldalán a száj vagy az arc. Sőt, tapasztalataink szerint, akkor is telepíteni maszkok különböző méretű belül, és még nagyobb N95 maszkok.Egy pár:Hogyan kell viselni egy arcvédő szemüveggel Következő:Mielőtt vakcinák széles körben használják a világon, Face Shields elengedhetetlen jelenleg