Kozmetikai doboz, függetlenül attól, hogy a tároló funkciót teljes

- May 17, 2017-

Kozmetikai-doboz, kozmetikai táska, minden divat lány is nélkülözhetetlen, nem friss... de! Láttad a nemzetközi nagy és gondosan épített, intarziás gyönyörű gem, egyfajta design és erős ékszerek kozmetikai tele doboz ez? A No? Jön a friss ma friss ~

Kozmetikai-doboz VanCleef & Arpels 1920 a téma, az Art Deco stílusú vágású fantáziának. Az első a berakással díszített, nagy darab levendula jade, és akkor vágott, a gyémánt gyémánt, smaragd, rubin és a csepp alakú sárga zafír berakással díszített, a rózsák; fekete és zöld zománc vázlat él, és berakott törött fúró; alap, Arany + Platina öntés, az egész, hogyan csodálatos luxus.

Kozmetikai-doboz beszerzés

Kozmetikai dobozok, többnyire bútorokkal, tárolására kiváló minőségű luxuscikkek, így vásárolni, kozmetikai-doboz, ha az elsődleges szempont a tároló funkciója, teljes és tökéletes, míg az egyszerű és elegáns megjelenését is nagyon fontos.

Válassza ki, kozmetikai-doboz megvásárolható az alábbi szempontokat:

1. hogy a tároló doboz, kozmetikai-doboz megfelel az aktuális igényeknek megfelelően.

(2) e kozmetikai-doboz megjelenése is remek, anyag elegáns, jó anyag a kozmetikai-doboz és az élet pontosságának meghatározásához.

3. Válassza ki a szín és anyag a kozmetikai doboz-val a környezet.

Kozmetikai Box használata útmutató

1. gyűrű pad: külön használt-hoz erősít és megvédeni a baba gyűrű, általában áll egy sor csíkos flanel szivacs pad. Ráadásul elhelyezése a gyűrű, felhasználni, hogy Mandzsettagombok vagy fülbevaló is egy jó választás.

2. a stud köröm rögzített fül / fül köröm rögzített pad: kimondottan a rögzített védelem a fülbevaló ékszerek, a partíció a konfiguráció, a fül lyuk, annak érdekében, hogy javítsa a fülbevaló, vagy a használata a fedél pozíció beállítása rendszerint a fül félre , És néhány szoba a cserélhető egészségügyi betét-val egy stud-lyuk, a rekesz.

3. a pillangó kártya fedelet pad: általában egy rács, épít-val egy pillangó kártya-val egy bársony, fedezésére használják a baba ékszerek. Pillangó kártya lehet csak használni, mint egy fogantyú, is használható, hogy lezárja a karcsú típusú nyaklánc, hogy megakadályozzák a véletlen csúszó; vagy réteges szerepet játszanak, a kis ékszer fel és le külön-külön.

4. óra-pad / szíj pad: különösen hozzászokott megvéd-a karkötő vagy néz.

5. nyaklánc horgok: kimondottan a nyaklánc karkötő, stb, általában pillanatok alatt, vagy horog formájában rögzített védelméről. A következő van általában szerelve egy slot egy rugalmas zsákot, a függő nyaklánc.

6. a kissejtes: különböző méretű és kis méretű design, úgy, hogy a baba ékszerek lehet elhelyezni. Általában karcsú típusú design készített nyaklánc, míg a tér méretének a mélység a különböző karkötő, melltű, fülbevaló, frizurával, mandzsettagombokat és más ékszerek készült alapul.

7. ékszer-táska: tervezés, hogy a teljes használata a belső borítón, vagy a tér szélén, hatékonyan bővítse a kozmetikai-doboz kapacitás. Tegye a kedvenc gyöngy nyaklánc, elrejtve, vagy lógni egy sor fülbevaló, hogyan kell használni, hogy a kis partnerek kedvezményeket.

8. vigyen magával kéz: könnyű-hoz mozog a kozmetikai-doboz

9. tükör: könnyen megtekinthetők a ékszereket viselnek helyzet

A szerkezete és használata kozmetikai-doboz

Kozmetikai-doboz általában osztva két csoportra oszthatók, a vízszintes többrétegű szétválasztása, alkalmas elhelyezés a smink és a smink eszközök; egyike a mélyebb tér, bőr ellátás alapú alkalmas, négy fal általában fix, tedd szempillaspirál rúzs szemöldök ceruza, és más dolog, amely a vékony és hosszú.


Egy pár:PVC táska csökkenti a hiba okozott mellett kézi mérés Következő:Kültéri, mind a könnyű és szép csomagolás