Ruhával doboz környezetvédelem

- May 17, 2017-

Vannak sok ilyen elektronikus termékek mezőbe, ürítse ki a dobozból, mint az arányt csak tehetünk ruhával dobozok, és nagyon alkalmas a gyakorló kezet, mert nincs karton, emberek ad ön egy jó vágott hektár.

Alapvető eszközök: háromszög alakú lemez, vágókés, klip, toll, fehér latex, vágás pad. Módszerek különböznek, még a csak hivatkozásként.

A nagy testvér a doboz, a doboz minősége jó.

Hozza a ragadós hely gondosan, így lesz. Ha a tészta nagyon vékony, fény, majd az eredeti papír leválását, vagy nem. Próbáltam, rossz ki, különben is, a táblázat könnyen piszkos, úgy döntöttem, egy sötét kék ágynemű és az asztal körül a kék kört.

Jó mérete, szélesebb, mint a doboz 2 cm széles vágott szövet, műanyag kefe, javítás, ugyanaz, különösen a doboz belsejében a fészek oldalán széle széle kell elhelyezni. Ragasztó, ecset, vékony, ruhával, olyan közel, amennyire lehetséges, húzza meg, mert szeretném használni a pamut és vászon, az nem ferde vágás szerkezetében.

Ilyen nagyon egyenes és viszonylag sima szövet kaparó dolgok tészta, például mappák könyv, vonalzó és így tovább.

Állandó, száraz várakozás után is kibír.

Ruhával doboz bot a felső részét, ügyeljen arra, hogy a doboz-hoz ecset-a hely, a sarokban az a hely, egy kis kefével vagy egy üveg, a műanyag vastagsága pont a ragasztó. A hely-hoz kibír-benne ruhával is gyorsan ecset műanyag.

Először is foglalkozik a négy sarkát, a vonalzó és így sima, a vastagabb a több könnyen a fórumon, összecsukható, ferde vágni, majd a doboz is megfelelően szigorodtak, ezen a helyen van egy jó mennyiség.

Kezelni a négy sarkát, és óvatosan tegye a másik oldalon, a lakás, a kaparás.

Ragaszkodni ruhával a doboz alján ahol a műanyag szög is meg kell jegyezni.

Doboz sarkában a ruhát amikor a Cut-ot, hogy felfüggeszti egy kicsit. Ha ez ferde vágott szűk ruha, ahol természetesen fog menni a doboz aljára

A ruhát fel először az alsó.

Újra kezelni az átfogója.

Hogy egy jó megjelenés, így a doboz külsejére nem látja a doboz szélét a ruhát a szélén.

Jól sehova

Ruhával jelölését a legjobb alkalom, hogy használata nagy nyomást, néha a doboz egy kicsit deformált.

Szerint a saját ötletek, vágja ki a lyuk a papír, a külső oldalán a doboz tetejére, hogy illessze be kell vágni a keresztszemes, és ezután eltávolítják 1 mm vastag, ha nem öltés, vagy egyéb módszerek a keresztöltés ruhát ugyanis , Ez a lépés kihagyható. Vágni az utat.

Box ruha fel a doboz, kívül a karton. Ez egy módon foglalkozik a szög.

Ez kiválóan alkalmas a hely-hoz lenni kitett. Első ecset műanyag, 45 fokos szögben ruhát, és majd ecset, ragacsos él. Rögzített klip. Ne használja, hogy milyen erős vas klip, ruhával a dobozban lesz nyomait. Összeillesztett száraz.

Mert dobni a három játékos bedobja, ruhával doboz így hajtsa a hely-hoz ecset műanyag, ragacsos gondosan, és majd szárítsuk meg. Box top feldolgozás. Sarkában a hely, hogy fordítson figyelmet. száraz.

Stick dobozos felépítmény, hatalmas nyomás egyik napról a másikra. Próbálja megtalálni a legtöbb a fej, a Kazah, az orvosi könyveket, túl ideális nagy kincs.

Ruhával doboz hímzett darabok és a doboz tetején, azt annak érdekében, hogy megakadályozzák túl sötét, a hímzett ruhát keresztül eredeti matrica, húzza le a felső részén a bot a hímzett ruhát, erős nyomás nehezedik, hogy kibír. Vágja a papírt, hogy csökkentsék a hely, jó a program. Pozitív a helyzet. Helyezze be a hímzés darabokat a doboz fedelét. Az ellenkezője vágja le a felesleget, hímzett ruhát, ragadós. A megjelenés után történik. Ez hímzett ruhát tényleg halott, attól tartok ez a torz, kifejezetten hozzá egy öntapadó bélés, az eredmények, vagy deformáció, és két, ezeken a határokon, néztem a szívem, ah, és később, és elhelyezni, hogy a két csipke

Vegye figyelembe, hogy Kazahsztán, ruhával mezőbe a mező és a kiterjednek az utat sok módon, ha az út, a kérelmet a vékony karton, doboz ruhával figyelni, hogy a doboz fed a padlóra-hoz hagy elég hiányos, és nem lehet egyszerűen az eredeti dobozban a , Először ahhoz, hogy a doboz fedelét, és majd Nézd meg, milyen jó után a kanyarban, majd a megfelelő részét a mezőbe, hogy csökkentsék a magasságát, ellenkező esetben ez is nem terjed ki, mert a matricák, valamint a javítás, elkerülhetetlenül hatással lesz a doboz magasságát.


Egy pár:PVC táska vastagabb, annál magasabb az ár annál magasabb az ár Következő:Tiszta műanyag dobozok Kerülje el a hosszú távú magas hőmérsékletű fűtést