Tiszta műanyag dobozok el a veszélyeket az élet

- May 17, 2017-

A munkahelyen, és a család, a terhes nők annak érdekében, hogy enni a saját étkezés jobb táplálkozás, hanem az étkezés szerszám-hoz lenni jó válogatott, ne válasszon világos világos műanyag-Boxeses, mert a műanyag fűtött után a mérgező, ha szeretné enni egészséges , válassza ki a porcelán élő üveg ebéd dobozok biztonságosabb, és csökkenti annak kockázatát, a vetélés, a terhes nők.

Világos, tiszta műanyag Boxeses meleg ételeket növeli a vetélés kockázatát

Az új tanulmány a Stanford Egyetemen a tudósok végzett egy tanulmányt a történelem, az abortusz és a BPA (Biszfenol A) előfordulása és az abortusz a terhes nők. Az eredmények azt mutatták, hogy a magasabb szintű Biszfenol A terhes nők, a vetélés veszélye 80 %-kal magasabb a normál terhes nők.

Dr. Ruth Raz, egy új kutatási igazgatója és reproduktív endokrin, azt mondta, hogy az élelmiszer-csomagolás és a konzervek tartalmaz Biszfenol A belső falán az étel, és könnyű belépni az élelmiszer, és a Biszfenol A csapadékok gyorsabb melegítés után. Ha a műanyag termékek fűtöttek, tiszta műanyag dobozok az is könnyebb, hogy szabadítsák fel a káros vegyi anyagok Biszfenol A. Korai állati vizsgálatok megerősítették, hogy Biszfenol A jelentősen csökkent az embrionális túlélési. Az új megállapítások azt sugallják, hogy biszfenol egy, a terhes nők tud vezetni a vetélés fokozott expozíció.

Különösen, hogy emlékeztesse a terhes nők: 1. kerülni kell a konzervek; 2. ne használjon műanyag tartályok hő élelmiszer vagy élelmiszer magas hőmérséklet; 3. nem közvetlen kapcsolatot a vásárlási jegyek (ink tartalmazó Biszfenol A); 4. műanyag palackozott víz egyszer ki vannak téve, a legjobb, hogy nem inni.

Terhes nők választhat egy mikrohullámú sütő meleg ebéd dobozok

(1) üvegedényt: A Bórszilikát üvegek, üveg-kerámia és a titán-oxid kristályüveg készült konténerek. Miatt a jó mikrohullámú behatolás, átlátszó műanyag dobozok a fizikai és kémiai tulajdonságok stabil és nagyon magas (max. 500 ° c-os vagy még 1000 Celsius-fok) használják a hosszú ideje a mikrohullámú sütőben. Üvegből készült közönséges üveg, tejesüveg, szoptató üveg csak alkalmas a fűtésre mikrohullámú sütőben rövid ideig, kb 3 perc. Amennyiben a fűtési idő hosszú,-a ' könnyű megtörni.

Megjegyzés: faragott üveg, edzett üveg, kristály üveg, miatt egyenetlen vastagságú, az anyag, a termékek főtt olaj élelmiszer robbant, nem alkalmas a mikrohullámú sütőben.

2. kerámia edények: hőálló kerámia és közönséges kerámia pontot. Hőálló kerámia edények, tányérok és egyéb dobozok, tiszta műanyag alkalmas hosszú ideje a mikrohullámú sütőben készült, és hagyományos kerámia tartályok tud egyetlen csinál egy rövid ideig, fűtés.

Világos Műanyag dobozok műanyag tartályok nem mikrohullámú sütőben is használható. Még jelölt "mikrohullámú sütő áll rendelkezésre" műanyag tartályok, a lehető legkisebb mértékben, az a csodálatos.

Mert a magas hőmérséklet műanyag nemesis, teszik néhány eredeti nyugtalan anyag "a sarkon" ki.

Ha nem vigyázunk, lesz megjelölve "mikrohullámú sütő áll rendelkezésre" műanyag tartályok üvegtál vagy kerámia tányér, de nem egy rossz ötlet.

Tiszta műanyag dobozok Fertőtlenítés kabinet elv főként erős oxidálószerek vagy magas hőmérséklet, ezért műanyag tartályok nem kell a "rendszeres", nehéz megjósolni, hogy egy csomó "aktivisták", után az ütközés alakul ki, milyen vegyi reakció.

A legegyszerűbb módja az, hogy tiszta a keze, a költség, erőfeszítés, de aggódik.

Hűtőszekrény egy műanyag tartályban a "félig terület", alacsony hőmérséklet nem léptethető elő a feloszlatását a vegyi anyagok, a rövid idő alatt egyébként.

Viszont tanulmányok kimutatták, hogy hosszan tartó fagyasztás okozhat a műanyag a kor, és elhagyása után a hűtőben, a vegyi anyag szivároghat, valamint az olvadó az élelmiszer.


Egy pár:Ajándék dobozok szebbek a márkajelzés javítása érdekében Következő:PVC táska vastagabb, annál magasabb az ár annál magasabb az ár