Tiszta műanyag dobozok Kerülje el a hosszú távú magas hőmérsékletű fűtést

- Aug 15, 2017-

A tiszta műanyag doboz tartályok nem használhatók mikrohullámú sütőkben. Még a "mikrohullámú sütővel ellátott" Clear Plastic Boxes konténerek jelölése is a lehető legkevesebb a csodálatos.

Mivel a magas hőmérséklet Clear Plastic Boxes nemesis, lehet, hogy néhány eredeti nyughatatlan anyag "csak a sarkon" fel.

Ha eléggé óvatos, akkor a "mikrohullámú sütő" elérhetővé válik. Az átlátszó műanyag doboz tartályok üvegtálhoz vagy kerámialaphoz, de nem is rossz ötlet.

A fertőtlenítő szekrény elve főleg erős oxidáló szerek vagy magas hőmérsékletűek, ezért a Clear Plastic Boxes konténereknek nem szabad "rendszeres "nek lenniük, nehezen megjósolni egy csomó" aktivistát "az ütközés után, mely kémiai reakció következik be.

A legegyszerűbb módja a kéz tisztítása, az erőfeszítések költsége, de aggodalom.

A hűtőszekrény egy "félig korlátozott területű" tiszta műanyag doboz tartály, az alacsony hőmérséklet nem járul hozzá a vegyi anyagok oldódásához, rövid időn belül.

Azonban a vizsgálatok azt mutatták, hogy a tartós fagyasztás miatt a tiszta műanyag dobozok elöregedhetnek, és a hűtőszekrény elhagyása után a kémiai anyag szivároghat az élelmiszer olvadásával együtt.

A tiszta műanyag dobozok ebéddobozai egyfajta háztartási műanyag dobozok, amelyek mindennapi életünkben gyakoriak. Az üveg és a kerámia nem olyan nehéz az ebéddobozban, hanem kényelmesebb szállítani, így mindenki kedvéért. De sokan megkérdőjelezték: tiszta műanyag dobozok ebéddobozok használhatóak a mikrohullámú sütő melegítésére?

A Clear Plastic Boxesizer rugalmasabbá teszi a tiszta műanyag dobozok rugalmasságát, megkönnyítve a feldolgozást, a műanyag dobozok eltávolítását, az ipari alkalmazást széles körben használják.

Minden egyes átlátszó műanyag doboz hőálló korlátja, élelmiszer-felhasználási anyagok:

Jelenleg a kereskedelemben kapható mikrohullámú sütő speciális Clear Plastic Boxes ebéd dobozok, főként PP vagy PE készült, mint például a hőmérséklet meghaladja a hő határ, Clear Plastic Boxesizer lehetősége van a kibocsátás, meg kell kerülni a hosszú távú használata magas hőmérsékletű melegítés Clear Műanyag dobozok ebéddoboz forró étel.

A felmérés szerint a Clear Plastic Boxesizers befolyásolja az emberi endokrin rendszert, az emberi szervezet, különösen a férfi szaporítórendszer hatással van. Állatkísérletek kimutatták, hogy a Clear Plastic Boxesizers hosszú távú nagy bevitele károsíthatja a májat, a veséket és befolyásolhatja a fejlődési növekedést.

Sok nagy bevásárlóközpont belül vagy belül a szupermarket, hogy eladja a mikrohullámú sütő külön fűtőtestet, mint a Clear Plastic Boxes ebéd doboz a mikrohullámú belül a fűtés biztonságos, de most van néhány jelölt mikrohullámú termékek hamisítás, mi abban az időben a vásárláshoz forduljon a termék védjegyére és gyártási címére.

Sőt, semmi nem helyezhető a mikrohullámú fűtés, amely 13 féle mikrohullámú sütő tabu, barátok kell figyelni.

A papírzsákok, a tiszta zacskók és az újságok nem léphetnek be a mikrohullámú sütőbe. A Földművelésügyi Minisztérium jelentése szerint "nem biztonságosak, tüzet okozhatnak, és mérgező gázokat termelhetnek .. A magas hőmérsékletek meggyulladhatnak a papírzacskókban, és tüzet okozhatnak a kemencében!"

Eldobható átlátszó műanyag dobozok - mint például a joghurt, a vaj vagy a krém - nem dobhatók a mikrohullámú sütőbe. Ezek tényleg egyszeriek, és nem tudnak ellenállni a magas hőmérsékletnek. A tartályt mikrohullámú sütőben lehet deformálódni vagy megolvasztani, és vegyi anyagok behatolhatnak az élelmiszerbe.

Ne tévessze meg az internet - csináld azt mikrohullámú sütővel. Ha megpróbálja, akkor készen áll a tisztításra. A mikrohullámú sütő gyors felmelegedése sok tojást okoz a tojásban. A vízgőz sehová sem menekül, csak a tojások felrobbanhatnak.

Ez a legtöbb ember számára ismert, de annak megakadályozása érdekében, hogy néhány ember, aki még mindig használja ezt a fűtést, ne feledje, hogy a hab Clear Plastic Boxes. A tiszta műanyag dobozok nem alkalmasak mikrohullámú sütőben történő fűtésre - hacsak nem hővel van jelölve.


Egy pár:Ruhával doboz környezetvédelem Következő:Élelmiszer-csomagolás élelmiszer-biztonsági és minőségi igényeinek