Mielőtt vakcinák széles körben használják a világon, Face Shields elengedhetetlen jelenleg

- Sep 09, 2020-


children face shield.jpg

Azt mondta, hogy a Moderna fejleszt vakcinák alapján messenger RNS (mRNS) termelni vírusos fehérjék a szervezetben. Még nem hoztak egyet a piacra. A kormány közel 1 milliárd dollárral támogatta a Moderna erőfeszítéseit egy coronavírus vakcinával kapcsolatban. A Nemzeti Egészségügyi Intézetekkel együttműködve megállapították, hogy a vakcina megvédi a majmokat a coronavírustól. Márciusban, a cég fel az első Covid-19 vakcina az emberi kísérletek, amelyek ígéretes eredményeket hozott, elvégzése után a fázis 2 tanulmány elindította a fázis 3 vizsgálat július 27-én. A végső próba beiratkozik 30.000 egészséges emberek mintegy 89 helyszínek körül az Egyesült Államokban. Augusztus 11-én, a kormány oda a cég további $ 1500000000 cserébe 100 millió adag, ha a vakcina biztonságosnak bizonyul.

Júliusban a Moderna elvesztette a szabadalmi vitát néhány vakcina technológiájuk miatt. A következő hónapban, a cég kijelentette, hogy nem lehet biztos, hogy ez volt az első, hogy a találmányok azt állította, hogy a szabadalmak, beleértve a coronavirus vakcina.

De mielőtt vakcinák széles körben használják a világon, arcpajzsok és arcmaszkok elengedhetetlenek jelenleg.

Ha érdekli az arcvédők, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk bármikor.Egy pár:Nem Face Shield egyre népszerűbb? Következő:Áttekintés a Guangzhou-i Nemzetközi Járványmegelőzési Anyag- és Eszközvásárról