Baba termékek csomagolására gondosan kiválasztott

- Jun 01, 2017-

Baba termékek csomagolás baba különös gonddal csoportok nagyon szükség van, nem csak az érzelmi kezekben a baba, hogy a baba a termék napi használata felnőtt gondosan kiválasztott. Hajlamosak a szív, hogy a baba termék elhelyezése, úgy dönt, hogy milyen termék megegyezik a kép a baba termékek. A csomagolás a design egy nagyon erős vezető szerepet játszik. Összhangban a baba képet a megfelelő interaktív termék csomagolás nyer több fogyasztó szív. Persze, a biztonság baba termékek elengedhetetlen, míg összpontosítva, a esztétikus, de is figyelni, hogy a biztonság és a gondozás.

Ellenőrizze a logót a játék felsőruházat: van-e bármilyen jelzés, a kor, használat, a név, a gyártó vagy az importőr, a címet, figyelem és figyelmeztető. Ezenkívül a család ha a három év alatti gyermekek tartalmaznia kell a kis kiegészítők, mint például a (kis darab fa), a kombináció a Superman-alkatrészek, stb játékok gyűjteménye, ne hagyja, hogy a csecsemők és a kisgyermekek minden játszani, annak érdekében, hogy elkerüljék az étkezési kockázatát fulladás.

Baba termékek csomagolás ellenőrizze a megjelenés-ból a játék: egyes játékok és részei a külső széle a gyártási folyamat miatt helytelen, és egy éles burr vagy éles sarkokat, könnyen vágható (thorn) fáj a gyermek bőr, kéz- és sérülések; bevont élénk színek, a játékok, a festék használata tartalmazhat túlzott nehézfémek, mint ólom, kadmium, stb, hogy a vásárlás az ilyen játékhoz, ez a legjobb, hogy megpróbálja megtalálni a könnyű festeni, és a játék vége után azonnal tisztítsák meg, és mossanak kezet, mielőtt eszik.

Baba termékek csomagolás használata csavar rögzíti a játék ellenőrizze, ha a csavart, könnyen, hogy lazítsa meg és a Tanács. Egy osztály a játék, mint a kerékpár lovaglás, célszerű kipróbálni, hogy üljön, próbálja meglovagolni a súlypont stabilitásának meghatározásához. Ezen túlmenően ha a forgatás a tengely halászfelszerelés nem védi a shell, a gyerekek nem könnyen próbálja játszani, úgy, hogy a nadrág vagy a lábujjak véletlenül részt vesz, vagy megragadt.

Baba termékek csomagolás tele játékokkal azonosítani: a vásárlás, az első ujj húzza a baba szeme, orra és egyéb apró kiegészítők, hogy lássa, könnyen esik le, és ellenőrizze a varrás szélén a keménység és töltés a száj részben az injekciós tű mérete túl nagy és így tovább. A játék Szövetség statisztikák kitöltése a tű hímzés egyszerűen túl nagy és a kis kiegészítők laza a leggyakoribb probléma a kereskedelmi kitöltése játékok, az előbbi lehet könnyen kihúzni, mert a gyapot, ez utóbbi miatt kis tárgyak , könnyű-hoz enged a gyermekek veszély enni.


Egy pár:Nem könnyű, hogy összeálljon élelmiszer, nem könnyű deformáció olajtermékek Élelmiszer-csomagolás Következő:Elektronikus doboz rögzített védőhatás