Miért széles körben használják a pvc-táskat?

- Aug 25, 2018-

A PVC ezen két fő előnye miatt elsősorban a gyártási folyamat. A PVC zsákok gyártási folyamata nem bonyolult. A szokásos gyártósor általában egy gördülő gépből, egy nyomdagépből, egy hátsó bevonó gépből és egy vágógépből áll. A vastagságot főként a gördülő gép közvetlen mozgatásával, a görgő forgatásával és a magas hőmérsékletű hengerléssel állítják elő. Egy nagyon vékony filmet készítenek ugyanabban az időben, és nyomtatják a film elülső oldalára egy nyomdagépen, és egy hátsó réteget rögzítenek a film hátulján egy hátsó bevonóval.


Ez a hátsó bevonat réteg kis lépésnek tűnik, de feltétlenül fontos és elengedhetetlen. Ez fontos garancia a PVC zsákok kiváló teljesítményére.


A hátsó bevonat speciális anyagokból készül és nagy energiájú affinitással rendelkezik. A hátsó bevonatnak köszönhetően a PVC film szorosan illeszthető MDF-hez vagy más lapokhoz, hogy hosszú távon ne nyissa ki. A legegyszerűbb probléma a hagyományos furnérokkal szemben, hogy nem tudják megoldani a filmszétválás problémáját.


A PVC csomagolózsák csúcsminőségű PVC-anyagból készül. Gyönyörű és tartós, könnyen használható, puha tapintású, megfizethető. Kiváló minőségű és magas átlátszó PVC-ből készül. Speciális antisztatikus kiegészítőkkel rendelkezik, a táska nem ragacsos, könnyen használható, finom kivitelezés. A sarkok nem tartalmaznak barázdákat, nem ártanak a kezükön, a cipzár sima és hosszú élettartamú, és a tömítés szorosan benyomott, és nem könnyen törik. Ez a legjobb választás mindenféle fehérnemű, zokni, dokumentumok, kozmetikumok, háztartási cikkek, háztartási textíliák és egyéb promóciós csomagolás számára.


Egy pár:Mit gondolsz a műanyag szájvédőről? Következő:PVC Ez divat trend divat trend