Miért jobb az arcvédő?

- Jun 03, 2020-

face shield.jpgMiért jobb az arcvédő?

GG quot; A maszk megérintésével mindent elrontunk," - mondta Cherry." A maszkok viszketőek, ezért folyamatosan érintik őket. Aztán megtörlik a szemüket. ... Ez nem segíti elő önmaguk védelmét." És ha viselője fertőző, megfertőzhet másokat.

Elmondta, hogy az emberek gyakran dörzsölik a szemüket, amikor az orruk viszket.

A légzőszervi vírusok nemcsak az orron és a szájon keresztül, hanem a szemen keresztül is átvihetők.

Cherry szerint az oka, hogy a maszk segíthet, az az, hogy&idézi; nem' nem dörzsöli könnyen a szemét vagy az orrát, és Ön nem motiválja ezt" mert az arcvédő nem viszket.

Dr. Robert King Farley, a Kaliforniai Egyetem, Los Angeles-i Közegészségügyi Iskola epidemiológus és fertőző betegségek szakértője elmondta, hogy az arcvédők hasznosak azok számára, akik nap mint nap sok emberrel kerülnek kapcsolatba.

Azt mondta:" Az arcvédő nagyon jó módszer. Abban az esetben, ha pénztáros lesz vagy hasonló, sokan jönnek, fontolóra veheti annak használatát."

Cherry és Kim-Farley szerint a plexi gát, amely elválasztja a pénztárt a nyilvánosságtól, jó választás. Kim Farley elmondta, hogy az akadályok megakadályozták, hogy a fertőzött cseppek a szemébe csapódjanak. Azt mondta, hogy továbbra is maszkokat kell használni, hogy megakadályozzák a cseppek belégzését.Egy pár:nem Következő:DIY arcvédő tippek