Mi az az arcvédő?

- Jun 13, 2020-

Mi az az arcvédő?

Az arcvédőknek sokféle formája van, de mindegyik átlátszó műanyag akadályt biztosít, amely eltakarja az arcot. A legjobb védelem érdekében a védőburkolatnak az álla alatt és oldalirányban a fülekig kell kinyúlnia, és a homlok és a fülhallgató között ne legyen szabad rés.

Az arcvédő működik a koronavírus ellen?

Az Iowai Egyetem kutatói szerint, amikor a szimulált orvosi személyzet maszkot visel a köhögéstől 18 hüvelykes távolságon belül, a maszk 96% -kal csökkentheti az azonnali vírusos expozíciót. Bár ezek az eredmények biztatóak, az álarcok és a társadalmi elszigeteltség, valamint a kézmosás csak a vírusirtó erőfeszítések részét képezik. Fontos megjegyezni azt is, hogy minden beavatkozás nélkül még az oltások sem garantálják a koronavírus elleni 100% -os hatékonyságot.

Jobb egy arcvédő, mint egy maszk?

A brit kormány legújabb ajánlása az, hogy a kétéves és annál idősebb angliai emberek zsúfolt helyeken, például üzletekben vagy tömegközlekedési eszközökben viseljenek arcvédőt. A lakóhelyüket elhagyni kényszerült országok, például Skócia, Wales és Észak-Írország saját ajánlásokat fogalmaznak meg az ilyen intézkedésekről, Skócia és Észak-Írország azonban ösztönözte a maszkok használatát zárt helyiségekben, például üzletekben vagy tömegközlekedésben. Az arcvédők azonban egy másik módja annak, hogy az emberek eltakarják az arcukat. A korlátlan ideig újrafelhasználhatók, és szappannal és vízzel vagy közönséges fertőtlenítőszerekkel tisztíthatók. A védőburkolatok általában kényelmesebbek, mint a maszkok, és gátat képezhetnek annak megakadályozásában, hogy az emberek könnyedén megérintsék az arcukat. További előny, hogy a maszkot viselő embereknek gyakran le kell venniük az arcvédőjüket, hogy kommunikálhassanak a körülöttük lévő más emberekkel, ami a maszkokhoz nem szükséges. Ehelyett az arcvédő lehetővé teszi a kifejezések és az ajkak mozgását a kommunikációhoz.


Egy pár:Mielőtt árok az arc pajzsok, tudjon meg többet az érvek és ellenérvek Következő:nem