Mit gondolsz a műanyag szájvédőről?

- May 27, 2020-

A hasznos szempont a műanyag száj pajzs


Mint egy új termékek a piacon, plasti száj pajzs vált egyre népszerűbb.

Mint egy új termékek a piacon, plasti száj pajzs vált egyre népszerűbb. Biztonsági okokból számos étterem higiénikus intézkedéseket fogadott el, hogy biztosítsa az ügyfeleket arról, hogy a maszkok az egyik út. Maszkok legalább blokk láthatatlan baktériumok, nyál hab, stb, és hogy többé-kevésbé kényelmes ideges diners. De a maszkok is megvannak a saját problémáik. Ma, amikor a "mosoly szolgáltatás" támogatja, egy darab nem szőtt szövet közvetlenül kiterjed a fele az arc, és csak kiteszi a szemet. Még ha úgy is mosolyogsz, mint egy virág, ez elkerülhetetlen.

Az étteremben használata után az átlátszó műanyag szájpajzs, a pincér még mindig mosolygott, és üdvözölte fel és le, de amikor jobban megnézte, mindannyian egy átlátszó félhold műanyag lapot az arcukon, és ez az átlátszó lapot váltotta fel a hagyományos fehér maszkok. És a legnagyobb előnye az, hogy a kiszolgáló személyzet tud mosolyogni, és jobban kommunikálni a vendégekkel.

Valójában nem csak a vendéglátóipar, átlátszó maszkok is alkalmazhatók a kórházakban, szupermarketekben, szépségápolási szolgáltatásokban stb., hogy a kiszolgáló személyzet több mosolyt mutasson, és egészségesebbé tegye a kapcsolatot.

Ennyire hasznos a műanyag szájvédő.


Egy pár:Mi az arcvédő funkciója? Következő:Miért széles körben használják a pvc-táskat?