Vákuum tasak használt

- Mar 20, 2017-

Vákuum zsákok, más néven a bőr nedvességálló táskák, fóliazacskók, alumínium-műanyag-vegyület táska, vákuum zsákoló anyagok jellemzően PET / AL / CPE vagy PET / NY / AL / CPE. PET - nyomtatási, NY - alacsony oxigén permeabilitás, AL - gáton, és átlátszatlan, CPE - csomagot. Ragasztó: vízoldható ragasztók (maradékai higiénikusabb, környezetbarát, oldószermentes) ez a termék kiváló anti-sztatikus, oxigén, árnyékolt, nedvesség, árnyék funkció és a kiváló hő-tömítés.

1. a zsák a levegőben kell figyelni, ne hagyja, hogy éles ütés, működése a legjobb az ágyban vagy egy tiszta asztalra, ha az áruk tárolását kemény tárgyak, mint például gombok, összeomlik a belső, majd a a gyűjtőzsák. Ha a kabinet vagy más tároló zsák, meg kell figyelni, hogy a hely, nincs éles tárgyakat, annak érdekében, hogy a zsák jó állapotban.

2. ruhák, takarók és egyéb elemek kell helyezni táskák, legalább 3-5 cm-re tömítő cipzár, nagy tételek nem kényszerít.

3. hogy biztosítsa a tömített cipzár részek tiszta, szálak, por csökkentheti lezárási teljesítmény, azt javasoljuk, hogy törölje tisztára egy nedves gézzel, majd zárja be a cipzár. Zárjuk a cipzár, és tartsa előre-hátra csúszni a tömítés húzta többször, biztosítsa a tömített a két csat az ín teljesen a Groove zárolás biztosítása hatást.

4. spirális felület használata esetén a szivattyú a szivattyú forgási, fehér gumi tömítés ellen vérzés ügyeljünk arra, hogy a felület nem szivárog, általában szükség van egy nagy zacskó szivattyúzás 3-5 percig, valószínűleg 300 vagy 500-szor, mielőtt lesz lakás. Figyelem, ha a szivattyú az tekercselt, legjobb, ha nem a szünet. Főoldal porszívó a legjobb, azaz a munkaerő-megtakarítás és kényelmes.

5. ismét, ellenőrizze a tömítést, biztosítsa a tömített.


Egy pár:Teászacskóanyag elemzés Következő:Részletes olyan összetett típusú táskák