A fő funkciója a szemüveg és védő maszkok?

- Aug 19, 2020-

A fő funkciója a szemüveg és védőmaszkok

 

A védőszemüveg és az arcvédők elsősorban védik a szemet és az arcot az elektromágneses hullámoktól, például az ultraibolya, infravörös és mikrohullámú sugárzástól, a portól, a füsttől, a fémtől és a homoktól és a kavicstörmeléktől, valamint a kémiai oldat tól, amely kárt okoz.

 

1. A védőszemüveg általában rugalmas műanyagból és gumiból készült, és a keret elég széles ahhoz, hogy elfedje a felhasználó szemét. Az anti-solids kategóriába tartozó védőszemüveget elsősorban a szem mechanikai károsodásának megelőzésére használják, mint például a fém vagy homok és kavicstörmelék. A szemüveglencsének és a szemüvegkeretnek erősnek és ütésállónak kell lennie. Lyukaknak kell lennie a keret körül. A kémiai oldatok elleni védőszemüveget elsősorban a szem irritáló vagy maró oldatok által okozott kémiai károsodása elleni védelemre használják.

2. A fő típusai védő arcpajzsok a következők:(1)Egy arcvédő, amely megakadályozza, hogy a csoport törmeléke és kémiai megoldásai a szembe fröccsenjenek és károsítsák az arcot. Könnyű és átlátszó műanyagból készült, többnyire polikarbonátból és más műanyagokból. Az oldalán és alsó végén a maszk arc mindkét füle. Az alsó homlok és az alsó homlok a nyak felé nyúlik, így a maszk teljesebb mértékben elfedheti az arcot, hogy fokozza a védő hatást.(2)Amellett, hogy az alumínium fólia maszk említett hőálló ruhát, azt is lehet egyrétegű vagy kétrétegű fém háló, de jobb, ha egy dupla réteg, hogy blokkolja része a sugárzás és eloszlatni hőt a levegőben. Ha krómmal vagy nikkellel lemezelhető, fokozza a tükröződést és a hővédelmet, és megakadályozza a rozsdát.(3)A fém hálós maszk megakadályozhatja a mikrohullámú sugárzást is.(4)A maszk elektromos hegesztők készül egy bizonyos vastagságú kemény papír rost, amely könnyű súlyú, hőálló, és jó elektromos szigetelés.


Egy pár:Face Shields még jobb, mint az arcmaszkok Következő:Az arcvédők hatékonyabb elrettentők lehetnek a COVID-19-től